Medicina in zdravje

Medicina in zdravje
Alternativna medicina

Uporaba alternativne medicine oziroma alternativnega zdravljenja narašča, nanjo pa se obrne vse več ljudi, katerim klasična medicina ne ponudi kar potrebujejo. Alternativna medicina ima pomembno vlogo pri preventivi in spoznanju, da lahko za svoje zdravje največ naredimo sami. 

Alternativna medicina temelji na temu, da je bolezen porušeno ravnovesje v vašem telesu, alternativno zdravljenje pa je namenjeno vzpostavitvi ponovnega ravnovesja, kar dosežemo na različne načine.

Ker se zavedamo, da gre za vaše zdravje, je zelo pomembno, da pri iskanju dobite čim več informacij in tudi mnenj uporabnikov, zato ima vsak ponudnik na portalu Moja dejavnost podrobnejši opis svojega dela, uporabniki storitev pa tudi možnost komentiranja oziroma ocene, tako da se boste lažje odločili.Alternativna medicina

Alternativna medicina je izraz za najrazličnejše tehnike in metode zdravljenja, ki se ne uporabljajo v klasični medicini. V tej kategoriji boste našli različne stare, tradicionalne metode in tehnike zdravljenja, kot so akupunktura, ajurveda in tradicionalna kitajska medicina. Gre za zelo široko področje, v katerega sodijo tudi različne manualne terapije, kiropraktika, osteopatija, masaža, bioresonanca.

Poznamo tudi različne oblike alternativnega zdravljenja z energijo, ki se ukvarja z energetskimi polji posameznika in vzpostavljanjem telesnega ravnovesja preko tega. V tem sklopu alternativne medicine boste na portalu Moja dejavnost našli

  • reiki terapije,
  • aromaterapije,
  • terapije z zvokom ali barvo,
  • theta healing,
  • kristaloterapijo,
  • magnetoterapijo in podobno.

V sklopu alternativne medicine boste našli tudi izobraževanja in svetovalne storitve. Razne delavnice in seminarje izkušeni zdravilci in terapevti izvajajo po vsej Sloveniji in udeležencem pomagajo do boljšega zdravja in počutja z načini, ki so povsem naravni, varni in neboleči.

Če si želite tudi vi poiskati strokovnjaka s področja alternativne medicine, če ste konvencionalne metode že preizkusili in niso bile dovolj učinkovite, izberite primerno obliko alternativne medicine zase s pomočjo portala Moja dejavnost, kjer so strokovnjaki zbrani na enem mestu. 


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju