Dodaj svoje podjetje
MR. Z OBLAGANJE TAL IN STEN, ZDRAVKO ŽEFRAN S.P.

MR. Z OBLAGANJE TAL IN STEN, ZDRAVKO ŽEFRAN S.P.


Dolenjska cesta 45E, 1000 Ljubljana

V podjetju MR. Z OBLAGANJE TAL IN STEN, ZDRAVKO ŽEFRAN S.P. se ukvarjamo s tapetniškimi deli in notranjo opremo tako plovil kot tudi pisarniških prostorov. Najbolj prepoznavni med strankami smo po oblaganju in opremljanju notranjosti različnih plovil, jaht in čolnov. Ker se zavedamo, da so tapetniška dela na plovilih popolnoma drugačen svet od urejanja notranjosti v objektih, smo s svojim dolgoletnim delom in bogatimi izkušnjami na področju oblaganja plovil pridobili številne stranke, ki širijo o nas dober glas med znanci, prijatelji, itd.

Notranja oprema za plovila se razlikuje od klasične opreme po tem, da je na plovilu stalno prisotna vlaga, slan zrak, kadar plovilo ni v uporabi je prezračevanje pogosto onemogočeno, itd. Vse to se mora upoštevati, preden se sploh lotimo urejanja notranjosti.


Z našimi bogatimi izkušnjami najprej uredimo sestanek s stranko, na katerem dorečemo osnovne stvari in želje ter zahteve. Tako se pogovorimo o tem, koliko bo plovilo sploh uporabljeno v sezoni, kaj se pričakuje na palubi in pod palubo, koliko se bo na plovilu dejansko kuhalo, spalo ali samo zabavalo. Pa seveda tudi kakšno bo običajno število gostov na plovilu. Vse te in še ostale malenkosti bodo na koncu vplivale na to, ali bo nek detajl ali predmet iz lesa, keramike, usnja ali katerega drugega materiala. Konec koncev je potrebno upoštevati tudi težo celotne opreme in plovila v celoti.

Po sklenjenem dogovoru in izrisanih prvih skicah začnemo z izdelavo notranje opreme. Običajno začnemo pri stropu, nadaljujemo s stenami in na koncu položimo še talne obloge. Vmes ste dobrodošli pri ogledu opravljenega, dobrodošli pa so tudi novi predlogi.