Dodaj svoje podjetje

Inštrukcije matematike Novo mesto |

PRFOKSA, MATEMATIČNO IZOBRAŽEVANJE, SUZANA JUREČIČ S.P. je podjetje, v katerem vam nudimo inštrukcije matematike v Novem mestu in ostalih krajih na Dolenjskem.

Inštrukcije matematike Novo mesto so storitev, ki je na voljo za vse stopnje izobraževanja, po dogovoru pa jih izvajamo tudi na domu. 

instrukcije-matematike-novo-mesto

Inštrukcije matematike Novo mesto - namesto popravnih izpitov odlične ocene

Ne razumete matematične snovi? Si želite boljše ocene pri matematiki? Se pripravljate na test ali izpit, pa še niste osvojili ustreznega znanja? Poiščite inštrukcije matematike Novo mesto. Mi vam bomo v najkrajšem možnem času pomagali, doseči svoj cilj pri predmetu!

Inštrukcije matematike Novo mesto prilagodimo vašemu naslovu in pridemo na vaš dom, če je to okolje, kjer se najlažje učite. Poleg tega pa vsakega našega učenca individualno obravnavamo in razlago prilagodimo predhodnemu znanju. 

Svetujemo vam, da z inštrukcijami nikar ne odlašate do zadnjega trenutka, pač pa se za pomoč odločite pravočasno. Le tako vam lahko zagotovimo, da boste matematiko opravili brez težav.

Vprašanja vezana na inštrukcije matematike Novo mesto pošljite po e-mailu ali nas pokličite. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Matematika za 6 razred

Hcerka ne razume dobro snovi za matematiko. Je v 6 razredu. Potrebno bi bilo več ur instrukcij


inštrukcije za 8.razred oš

Pozdravljeni, zanimajo me inštrukcije v Novem mestu,potrebno bo več ur.


žužemberk

Žal zaenkrat nič ne hodim v okolico žužemberka in se mi vožnja za eno uro inštrukcij ne izplača, saj bi lahko v casu voznje oddelala se dve uri. Ker se gre za osnovno solo predvidevam da tudi ni koncentarcije za vec kot eno solsko uro. Ce bi bilo vec ur naenkrat, bi bila situacija malo drugacna. Lp


inštrukcije matematike za 6.razred oš

živjo,zanima me če so možne inštrukcije matematike v okolici Ž užemberka .INŠTRUKCIJE NA DOMU IN NAJMANJ 10 UR,,l.p.

Odgovor - Prfoksa, Suzana Jurečič s.p.

Spoštovani, v okolico žužemberka še vedno ne zahajam, in v tem šolskem letu ne verjamem da bom. Na tako razdaljo se odpravim, kadar se vzame več ur naenkrat, s tem da to pomeni v kosu in ne 10 krat po eno uro. Ker se gre za 6. razred osnovne šole pa si upam trditi, da ni koncentracije za več kot dve šolski uri (to zmorejo mogoče srednješolci oz predvsem študentje). Hvala za povpraševanje in lep pozdrav.


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si