Dodaj svoje podjetje

Inštrukcije kemije Ljubljana |

V podjetju ATOKEM, Zlatko Šorn s.p. vam z veseljem priskočim na pomoč, če vam učenje naravoslovja povzroča težave.

Nudimo inštrukcije kemije, Ljubljana in okolica pa nam zaupata tudi inštrukcije fizike in matematike. Inštrukcije vam zagotovimo tudi v ostali Sloveniji.

Inštrukcije izvajamo na domu, ter vam tako prihranimo čas na poti, hkrati pa je domače okolje za učenje tudi bolj prijetno. 

instruckije-kemije-ljubljana_1

Inštrukcije kemije Ljubljana

S poučevanjem naravoslovnih predmetov se ukvarjamo že vrsto let. Izkušnje so nam prinesle odlične reference in mnoga priporočila za inštrukcije kemije Ljubljana. Če jih tudi vi potrebujete, smo ATOKEM, Zlatko Šorn s.p. prava izbira. 

Inštrukcije kemije Ljubljana nudimo osnovnošolcem in srednješolcem. Učencem, ki se pripravljajo na preverjanje znanja in potrebujejo zanesljivo pomoč pri podajanju in razumevanju snovi, smo vedno na voljo.

Pohvalimo se lahko, da so naše inštrukcije kemije tiste, s katerimi so mnogi dosegli želeno raven znanja ter odlične rezultate. 

instruckije-kemije-ljubljana_3

Inštrukcije kemije Ljubljana so na voljo individualno ali v manjših skupinah

Na voljo so individualne inštrukcije kemije Ljubljana ali pa poučevanje za manjše skupine, ki je vedno prilagojeno predznanju učencev. 

Z dolgoletnimi izkušnjami in individualnim ter prilagojenim pristopom smo poznani kot kvaliteten in zanesljiv predavatelj, inštrukcije kemije Ljubljana pa nudim tudi po dostopnem ceniku.

Naj vam naravoslovje ne povzroča več težav. Inštrukcije kemije Ljubljana z nami so prava rešitev. 

Poleg tega da so na voljo inštrukcije kemije, fizike in matematike v Ljubljani ter ostali Sloveniji, pa podjetjem nudimo pomoč pri pripravi evidenc, zakonodaje s področja okoljevarstva in varstva pri delu.

Če iščete najboljšo ponudbo za inštrukcije kemije, Ljubljana pa je mesto kjer storitev potrebujete, smo dosegljivi za vas in v najkrajšem možnem času se bomo dogovorili za termin ter pričeli z učenjem. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Inštrukcije kemije

Pozdravljeni, Za hčerko,ki letos končuje 9 razred,iščem inštrukcije kemije. Popravo testa piše 31.5. Zanima me koliko bi znašala cena inštrukcij z vašim prevozom?Kopirala sem Vam obvestilo učiteljice,kaj se more naučiti: Popravlja ogljikovodike /našteti in zapisati mora strukturne, racionalne, molekulske formule prvih osem ogljikovodikov, poznati njihove lastnosti in osnovne reakcije/ in organske kisikove spojine /preglednica v učbeniku, str. 34, poimenovanje, zapis in lastnosti/. Vprašana bo tudi kemijsko računanje. L.p. Branka Knežević.


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si