Dodaj svoje podjetje

Inštalacije Celje |

V podjetju SERVIS KOTLOV IN TOPLOTNE TEHNIKE NEJC TAŠKER s.p.  že vrsto let zagotavljamo kvalitetne in po ceni dostopne inštalacije v Celju in širši okolici. 

Naše inštalacije Celje so po vsej Savinjski regiji poznane kot zanesljive, kvalitetne in celovite. Izvajamo vse vrste strojnih inštalacij in smo specializirani za izvajanje vodovodnih, plinskih in ogrevalnih inštalacij.

Prepričani smo, da boljše ponudbe za inštalacije Celje ne boste našli nikjer drugje. 

Inštalacije Celje - najboljše rešitve na področju vodovoda in ogrevanja

Če iščete mojstra, ki bo hitro, profesionalno in po dostopni ceni poskrbel za inštalacije Celje, ste na pravem naslovu. Na nas se obrnite za izvajanje inštalacij toplotnih sistemov, kot so:

 • toplotne črpalke
 • talno gretje
 • montaža peči
 • montaža sončnih kolektorjev
 • servis kotlov

Naše inštalacije Celje izvajamo z izredno natančnostjo, znanjem in vsemi pridobljeni izkušnjami. Gre za delo, ki zahteva specifično znanje, potrebno pa je zagotoviti tudi varno izvedbo.

Inštalacije Celje, ki jih bomo izvedli, bodo delovale dolgo in brezhibno. Ker pa se še tako dobro izvedeni cevni hišni vodovod in ogrevalni sistem z leti uporabe obrabi, skrbimo za vzdrževanje, popravila in servis.

Instalacije-Celje_8

Toplotne črpalke - učinkovite toplotne inštalacije Celje, ki bodo dolgo delovale

Če si želite učinkovito in ugodno ogrevati, vam bomo montirali toplotno črpalko, ki sodi med naše inštalacije Celje. Ogrevajo lahko tako stanovanjske kot poslovne objekte. Za svoje delovanje potrebuje minimalno količino električne energije in za ogrevanje uporablja alternativne, obnovljive vire iz okolja. 

Tudi za druge inštalacije, ki jih potrebujete v Celju ali kjer koli drugje, smo vam na voljo. Vseskozi se trudimo zagotavljati:

 • najboljše razmerje med kakovostjo in ceno
 • v najkrajšem možnem času izvedene inštalacije Celje
 • ugoden cenik storitev
 • strokovno svetovanje in pomoč pri načrtovanju 

instalacije-celje_14

Zakaj bi izvedbo inštalacije Celje zaupali našemu podjetju? 

Elektro, vodovodne, strojne in toplotne inštalacije Celje so prepričale že mnoge naše stranke. In prav z vašim zadovoljstvom merimo svoj uspeh. Inštalacije Celje prilagodimo vam, vašim potrebam in željam ter poskrbimo za udobno bivanje, saj ste naša glavna skrb vi!

Glas o tem, kako kvalitetne so naše inštalacije Celje se širi tudi po ostalih slovenskih regijah. In svoj renome kvalitetnega in zanesljivega izvajalca za inštalacije Celje si želimo obdržati in upravičiti. 

Zato za zadovoljstvo svojih strank celovito poskrbimo. Največ pozornosti namenjamo temu, da stranka sploh izbere pravilne inštalacije. Po strokovnem svetovanju, pa se zavežemo, da so inštalacije Celje pravilno izvedene, kar pomeni, da boste z nami kar največ prihranili.

instalacije-celje_20

Inštalacije Celje vam zagotavljajo tudi prihranek!

Pravilna montaža posamezne inštalacije Celje zagotavlja dolgo nemoteno delovanje in manj servisiranja, posledično pa manjše stroške, ki bi vam jih lahko prinesle nepravilno vgrajene inštalacije. Celje se resnično lahko pohvali z nami, saj smo si z dolgoletnimi izkušnjami pridobili odlične reference, s posluhom za svoje stranke pa zadovoljne uporabnike, ki imajo vgrajene inštalacije Celje in udobno bivajo v svojih prostorih. 

Prihranek prinaša tudi dejstvo, da vam na enem mestu ponudimo vse inštalacije Celje. 

Kadar koli se lahko obrnete na nas za inštalacije Celje. Ko jih potrebujete v stanovanjskih objektih ali poslovnih prostorih, pri novogradnjah ali adaptacijah, smo vam vedno na voljo.

Smo hitro odzivni in prilagodljivi, zato bodo tudi inštalacije Celje izvedene v predvidenih rokih, ko jih potrebujete in pripravljene za uporabo. 

instalacije_celje_27

Vse inštalacije Celje naj izvedene en mojster!

Največ boste prihranili, če za inštalacije Celje ne boste iskali posameznih izvajalcev. Zakaj bi izgubljali čas med brskanjem po poplavi ponudnikov, katerih kvalifikacije je potrebno še preveriti? Obrnite se na nas in vse inštalacije Celje prepustite strokovnjakom. 

Je potrebna obnova posamezne inštalacije Celje v vašem domu, sanacija ali povsem nov vodovod, postavitev plinske peči ali sončnih kolektorjev? Ne skrbite, inštalacije Celje bomo tudi v vašem domu izvedli tako, da ne boste razočarani. 

Zavedamo se, da smo se s trdim in zanesljivim delom dodobra uveljavili in da morajo naše inštalacije Celje vsak dan zadostiti vse večjim povpraševanjem. Zato se nenehno izobražujemo, spremljamo razvoj branže in v svoje delo vpeljujemo spremembe, ki nam omogočajo ostati med najboljšimi ponudniki za inštalacije Celje. 

Inštalacije Celje bodo presegle vaša pričakovanja!

S strokovnimi nasveti, znanjem, konkurenčnim cenikom, ažurnostjo in drugimi kvalitetami, ki odlikujejo naše podjetje, vas bomo prepričali, da za inštalacije Celje, ne iščete drugih ponudnikov. 

Za maksimalno bivalno udobje izberite inštalacije Celje!

Pomembno je, da inštalacije načrtujete premišljeno. Še pred samo izvedbo, vam bomo stali ob strani in poskrbeli, da bodo nove inštalacije Celje narejene učinkovito, funkcionalno in tako, da bodo zagotavljale kar največ bivalnega udobja in enostavno uporabo. 

V svoje znanje in izkušnje smo trdno prepričani in verjamemo, da vam lahko pravilno svetujemo, ne glede na to, kakšno vprašanje imate vezano na inštalacije Celje. 

instalacije-celje_32

Inštalacije Celje | Znižajte stroške ogrevanja in udobno bivajte!

Verjemite, da bo vsak mojster v našem podjetju deloval v vašem interesu in vam pomagal izbrati najboljše inštalacije Celje. Pri nakupu materiala, izvedbi in tudi kasneje, če bi bile inštalacije potrebne obnove, vam bomo z veseljem pomagali. 

Brez preglavic, bomo izvedli vaše inštalacije. Celje nam zaupa, zaupajte nam tudi vi.

Hitro in učinkovito bomo na enem mestu poskrbeli za vse inštalacije. Celje in okolica se že dolgo zanašata na nas in tudi vi se lahko!

Za več informacij, če vas zanimajo inštalacije Celje, nas kontaktirajte in se sami prepričajte, da nikjer drugje ne boste našli boljše ponudbe. 

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si