Dodaj svoje podjetje

Infrardeče ogrevanje Slovenija |

V podjetju ANDREJ REMIH S.P. EUROSTIL se ukvarjamo s sanacijo vlage v objektih, specializirani pa smo tudi za infrardeče ogrevanje, prezračevanje in toplotne črpalke. 

Po vsej Sloveniji imamo zadovoljne stranke, ki nam zaupajo, ker smo strokovni, ugodni, hitro odzivni in se držimo dogovorjenih rokov. Veseli bomo, če boste pri nas najboljšo ponudbo za infrardeče ogrevanje Slovenija preverili tudi vi! 


Infrardeče ogrevanje Slovenija

V naši ponudbi boste našli kakovostne IR panele avstrijskega podjetja VITALHEIZUNG, ki so proizvedeni v Evropi in izpolnjujejo vse zahtevane standarde. Pred nakupom vam glede na potrebe objekta in želje uporabnikov tudi svetujemo in nato zagotovimo hitro, profesionalno montažo. 

Pri nas na enem mestu dobite vse storitve, ki se nanašajo na infrardeče ogrevanje Slovenija. Ne glede na to, kje dela izvedemo, ne glede na vrsto in velikost objekta, poskrbeli bomo, da pravočasno dobite ekonomične in učinkovite ter okolju in zdravju prijazne rešitve.

Infrardeče ogrevanje Slovenija:
Strankam želimo ponuditi najbolj zdrav način ogrevanja in pa tudi najcenejšo investicijo brez dodatnega vzdrževanja. 

Dovolite nam, da poskrbimo za storitve vezane na infrardeče ogrevanje Slovenija.

Kontaktirajte nas in predstavili vam bomo odlično ponudbo, ki bo izpolnila tudi najzahtevnejša pričakovanja. 

infrardece-ogrevanje-slovenija_6

Komu zaupati, da bo brezhibno poskrbljeno za infrardeče ogrevanje? Slovenija zaupa nam!

V podjetju ANDREJ REMIH S.P. EUROSTIL smo sinonim za dobro in ugodno infrardeče ogrevanje Slovenija sinonim že več kot 10 let. 

V tem času smo pridobili bogate izkušnje, znanje in odlične reference. Mnogi naše uspešno izvedeni projekti in zadovoljne stranke so naše najboljše priporočilo, da nudimo prave rešitve. Verjamemo, da bomo s ponudbo za infrardeče ogrevanje Slovenija prepričali tudi vas. 

Zaupajte nam svoje zahteve in želje in upoštevaje vaše zmožnosti vam bomo svetovali, kako poskrbeti za infrardeče ogrevanje na najbolj ugoden in hiter način. 

Za vse dodatne informacije, ki se nanašajo na infrardeče ogrevanje Slovenija, nas pokličite ali nam pišite.


Z veseljem smo dosegljivi za vas, da odgovorimo na vsa vprašanja, ki jih infrardeče ogrevanje odpira in da v Sloveniji hitro, ugodno in zelo kvalitetno tudi realiziramo najboljše rešitve za vas.  • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si