SNEŽINKA OMAN JOŽE S.P.

Industrijske tehtnice Slovenija

Deli podjetje
SNEŽINKA OMAN JOŽE S.P.
0 (0 mnenj) | NAPIŠITE KOMENTAR
Spodnja Luša 38 4227, Selca
Trenutno odprto: /

POVPRAŠEVANJA

Imate vprašanje? Pustite povpraševanje in odgovor boste dobili v najkrajšem možnem času.

Pošlji povpraševanje

Delovni čas

 • ponedeljek
  /
 • torek
  /
 • sreda
  /
 • četrtek
  /
 • petek
  /
 • sobota
  /
 • nedelja
  /

bonitetna ocena

bonitetna ocena 2020

Čisti prihodki od prodaje (EUR)
125,035.50 (2019)
Število zaposlenih:
Ni podatka o zaposlenih (2019)
Več poslovnih informacij

O podjetju

Industrijske tehtnice Slovenija |

Iščete dobro in ugodno ponudbo za industrijske tehtnice Slovenija? Potem ste na pravem naslovu. 

V podjetju SNEŽINKA OMAN JOŽE S.P. imamo na področju tehtalne tehnike in prodaje ter servisiranja ostale opreme, ki se uporablja v trgovinah in mesarskih obratih, dolgoletne izkušnje, bogato znanje in odlične reference. Smo tudi sinonim za industrijske tehtnice Slovenija. 

industrijske-tehtnice-slovenija_10

Ne veste, kje je na voljo najboljša ponudba za industrijske tehtnice? Slovenija zaupa nam!

Naša prioriteta so zadovoljni uporabniki, zato jim po vsej Sloveniji zagotavljamo širok spekter najrazličnejših tehtnic za profesionalno ali interno uporabo. Na voljo so: 

 • Precizne in analitske tehtnice,
 • medicinske tehtnice,
 • trgovske tehtnice,
 • skladiščne tehtnice,
 • mobilne tehtnice,
 • paletne tehtnice,
 • industrijske tehtnice Slovenija ...

industrijske-tehtnice-slovenija_5

Industrijske tehtnice Slovenija

Poleg tega, da smo sinonim za visoko kakovostne, natančne in ugodne industrijske tehtnice, nam Slovenija zaupa tudi na področju strojev. Imamo program namenjen mesarski, pekarski in slaščičarski dejavnosti. 

Vzporedno s širjenjem prodajno – zastopniškega programa širimo in utrjujemo tudi servisno dejavnost. Tako poskrbimo, da naši kupci na enem mestu dobijo vse kar potrebujejo za industrijske tehtnice Slovenija in druge naprave. 

Če tudi vas zanimajo industrijske tehtnice Slovenija, če potrebujete nasvet oziroma pomoč pri izbiri in naročilu ali vzdrževanju, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali. 

industrijske-tehtnice-slovenija_13

Na pravem naslovu ste, če iščete najboljšo ponudbo vezano na industrijske tehtnice Slovenija

Naše vodilo pri delu so zadovoljne stranke. Z vami si želimo dolgoročno in uspešno sodelovati, zato se prilagajamo vašim željam in program za industrijske tehtnice Slovenija ter prodajni program drugih izdelkov dopolnjujemo tako, da vedno dobite, kar potrebujete.

Če torej iščete ugodno in kvalitetno ponudbo za industrijske tehtnice Slovenija, se obrnite na nas in pričakujte najboljše izdelke in storitve. 

Sodelujte z nami, če potrebujete industrijske tehtnice Slovenija, saj vam lahko ponudimo cenovno dostopne, predvsem pa visokokakovostne in zanesljive rešitve.

industrijske-tehtnice-slovenija_17

Najboljše industrijske tehtnice Slovenija so vam na voljo!

Pri nas boste za industrijske tehtnice Slovenija dobili najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Poleg tega pa tudi prijazno in strokovno svetovanje naše tehnične oziroma servisne podpore, tako da bo uporaba vaše industrijske tehtnice potekala brez težav. 

Od nas oziroma za industrijske tehtnice Slovenija lahko vedno pričakujete izključno visoko kakovost, brezhibno delovanje ter dostopen cenik. 

Zato imamo mnoge zadovoljne stranke in uporabnike in prepričani smo, da tudi vi ne boste razočarani, če potrebujete industrijske tehtnice Slovenija. 

industrijske-tehtnice-slovenija_29

Obrnite se na nas in preverite najboljšo ponudbo za industrijske tehtnice Slovenija!

Smo zanesljiva izbira, če potrebujete industrijske tehtnice, Slovenija pa nam brez skrbi zaupa tudi na ostalih naštetih področjih. 

Poroštvo za našo kvaliteto, uspešno sodelovanje s strankami in najboljšo ponudbo za industrijske tehtnice Slovenija so naše znanje, izkušnje in strokovnost ter prilagodljivost za potrebe strank, ki iščejo industrijske tehtnice Slovenija. 

Ponosni smo, da vam lahko ponudimo najboljše industrijske tehtnice Slovenija, saj naša ponudba temelji na posluhu za potrebe naših kupcev.

Veseli bomo, če boste med njimi tudi vi in prepričani smo, da ne boste cenili le ugodne in kvalitetne ponudbe za industrijske tehtnice Slovenija, pač pa tudi našo celovito tehnično podporo. 

industrijske-tehtnice-slovenija_22

Sodelujte z nami, če za industrijske tehtnice Slovenija potrebujete celovito ponudbo na enem mestu! Mi vam svetujemo, dobavimo in servisiramo vaše industrijske in druge tehtnice!

Garancija, da so naše industrijske tehtnice Slovenija prava izbira, so naše znanje in izkušnje.

Na trgu smo že dolgo prisotni in uspešno ter dolgoročno poslujemo, saj za področje "industrijske tehtnice Slovenija" zaposlujemo izkušen ter usposobljen kader. Nenehno vlagamo v svoj razvoj in prilagajanje potrebam trga, tako da v ponudbi za industrijske tehtnice Slovenija in drugo tehtalno tehniko ponudimo najboljše. 

Naše rešitve za industrijske tehtnice Slovenija so kvalitetne, natančne, dostopne, hkrati pa enostavne za uporabo, zato nenehno širimo krog zadovoljnih kupcev, med katerimi ste lahko tudi vi. 

Če iščete industrijske tehtnice Slovenija, boste pri nas dobili najboljšo ponudbo, ki obsega vse - od svetovanja, hitre dobave in tehnične podpore glede uporabe oziroma vzdrževanja in servisa. 

Ponosni smo, da nas uporabniki, pa tudi poslovni partnerji priporočajo vsem, ki iščejo kakovostne storitve in izdelke vezane na industrijske tehtnice Slovenija. Z veseljem tudi vaše pričakovanje pričakujemo z odlično ponudbo!

Za vse dodatne informacije, naročila oziroma ponudbo vezano na industrijske tehtnice Slovenija, nas pokličite ali nam pišite. Z veseljem smo dosegljivi za vas in smo vam na voljo za sodelovanje, če za industrijske tehtnice Slovenija iščete dobro in ugodno ponudbo. 

V podjetju SNEŽINKA OMAN JOŽE S.P., industrijske tehtnice Slovenija se veselimo sodelovanja z vami. 


Galerija


Izdelki in storitve


Delovni čas

 • ponedeljek
  /
 • torek
  /
 • sreda
  /
 • četrtek
  /
 • petek
  /
 • sobota
  /
 • nedelja
  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu, na katerega jih pišete.

Ali ste človek? (Kliknite na puščico in podrsajte v desno)

Ocenite podjetje in napišite svoje mnenje o sodelovanju.

Tvoja ocena:
Ali ste človek? (Kliknite na puščico in podrsajte v desno)

Podobna podjetja

E-COOL MATEJ SUHOVERŠNIK S.P.

Montaža klim Radeče

Pot na brod 10, 1433 Radeče

ELEKTRO-PARTNER d.o.o.

Servis gospodinjskih aparatov Maribor

Na griču 5, 2000 Maribor

ELEKTROMEHANIKA DEJAN GRČAR S.P.

Servis pralnih in pomivalnih strojev

Bizjakova ulica 3, 1000 Ljubljana

NOVA LASTRA, URŠKA CERAR KRAMAR S.P.

Prodaja pihal Osrednja Slovenija

Ljubljanska cesta 71, 1230 Domžale

MIRAN SKUTNIK S.P.

Pokali in medalje Celje, okolica, Savinjska

Arclin 58, 3211 Škofja vas

GRIFON, D.O.O.

Servis računalnikov Notranjska

Cesta 4. maja 76, 1380 Cerknica