Dodaj svoje podjetje
Hotel hostel Ljubljana

VIKSI STORITVE D.O.O.


VIKSI STORITVE D.O.O.
5 (1)
Smlednik 68A, 1216 Smlednik

Hotel hostel Ljubljana |

Iščete ugoden hotel, hostel Ljubljana pa je vaša izbrana destinacija?

Za nekaj noči ali daljši oddih, je naš hotel hostel Ljubljana v središču starega mestnega jedra najboljša, najudobnejša in najugodnejša rešitev. 

HOTEL HOSTEL LJUBLJANA: Breg 12, 1000 Ljubljana

hotel-hostel-ljubljana_2

Hotel hostel Ljubljana 

Za popotnike od blizu in daleč, za eno ali več nočitev, hotel hostel Ljubljana, ki ga vodimo v podjetju VIKSI STORITVE D.O.O. bo poskrbel, da se boste pri nas počutili prijetno, ter da bo obisk slovenske prestolnice nepozaben. 

hotel-hostel-ljubljana_1

Zakaj izbrati naš hotel, hostel v Ljubljani?

 • Sobe so udobno opremljene in čiste. 
 • Hotel hostel Ljubljana je na odlični lokaciji v centru mesta. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura, trgovine, restavracije, javni promet in mnoge turistične znamenitosti. 
 • Ponašamo se z mnogimi zadovoljnimi gosti in odličnimi priporočili, da smo najboljši hotel hostel Ljubljana, ki za ugodno ceno ponuja največ udobja. 
 • V vsakem trenutku je dosegljivo prijazno, profesionalno osebe, ki odgovori na vaša vprašanja in vam pomaga pri organizaciji potovanja. 

hotel-hostel-ljubljana_11

Ugodne, udobne, urejene in čiste nastanitve v središču dogajanja vam ponuja naš Hotel hostel Ljubljana. 

Če si želite bivati v središču dogajanja, je Hotel hostel Ljubljana prava izbira. V neposredni bližini boste našli kulturne znamenitosti, turistične atrakcije, trgovine, restavracije in bare, javni potniški promet in vse kar še mesto ponuja. 

Poleg tega, da vam lokacija omogoča raziskovanje prestolnice, vam hotel hostel Ljubljana tudi v svojih prostorih nudi kvalitetno preživljanje prostega časa. 

Če organizirate izlet v Ljubljano, preverite razpoložljivost pri nas. Hotel hostel Ljubljana vas pričakujemo!

Hotel hostel Ljubljana ima stalen pretok gostov oziroma popotnikov od blizu in daleč, ki se pri nas z veseljem spoznavajo, družijo in sklepajo prijateljstva ter se pri nas vedno znova srečujejo.

Veseli bomo tudi vašega obiska, če iščete hotel hostel Ljubljana.

hotel-hostel-ljubljana_16

Bodite med zadovoljnimi gosti, ki hotel hostel Ljubljana priporočajo kot najboljšo nastanitev!

Ponosni smo, da s predano skrbjo za svoje goste dokazujemo, da smo dober hotel hostel Ljubljana.

Gostje, ki so hotel hostel Ljubljana že obiskali, ga opisujejo kot udobnega, ugodnega in kot tisto nastanitev, kjer za svoj denar dobijo največ. Tudi vi lahko vedno pričakujete prijetno atmosfero in izjemno gostoljubje. 

Prepričani smo, da boste naš hotel hostel Ljubljana z veseljem tudi vi priporočili naprej. 

Vedno se potrudimo, da se pri nas počutite odlično, da vam hotel hostel Ljubljana poleti in pozimi nudi urejeno nastanitev, kjer se lahko spočijete od vsakodnevnih aktivnosti. 

Hotel hostel Ljubljana smo vam na voljo za rezervacije daljšega ali krajšega oddiha, z veseljem pa vam med vašim bivanjem tudi svetujemo kaj, kdaj in kje preživeti svoje potovanje, da vam bo to ostalo v nepozabnem spominu. 

Za vse dodatne informacije, če iščete hotel hostel Ljubljana, nas pokličite, povpraševanje pa lahko pošljete tudi preko e-pošte.

HOTEL HOSTEL LJUBLJANA: Breg 12, 1000 Ljubljana

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Hostel Ljubljana

Hotel hostel Ljubljana smo rezervirali za prijatelje, ki so prišli v Slovenijo in so bili zelo zadovoljni. Hostel je čist, urejen in odličen za nastanitev med kratkim oddihom. Z veseljem priporočamo.


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si