Dodaj svoje podjetje
Hotel hostel Bled

VIKSI STORITVE D.O.O.


VIKSI STORITVE D.O.O.
5 (1)
Smlednik 68A, 1216 Smlednik

Hotel hostel Bled |

VIKSI STORITVE D.O.O. smo podjetje, ki na kar dveh pomembnih turističnih lokacijah v Sloveniji nudimo udobne in ugodne nastanitve. 

Na voljo vam je hotel, hostel Bled na naslovu Razgledna cesta 34, Bled in hostel v središču prestolnice na naslovu Breg 12, Ljubljana. 

Če si želite spoznati lepote Gorenjske in spoznati magični Bled, je naš hotel hostel Bled odlična izbira. 

hotel-hostel-bled_1

Hotel hostel Bled

Hotel hostel Bled vam nudimo urejene in čiste nastanitve, kjer bomo poskrbeli za vaše dobro počutje.

Vedno vam je na voljo prijazno osebje, ki vam pomaga pri organizaciji vašega potovanja, svetuje in odgovori na vsakršna vprašanja povezana s turističnimi atrakcijami in podobno. 

Po priporočilih mnogih gostov od blizu in daleč, smo najcenejši in najudobnejši hotel hostel Bled in verjamemo, da boste tudi vi uživali pri nas. 

hotel-hostel-bled_5

Rezervirajte hotel hostel Bled še danes! Pričakujemo vas!

Naš hotel hostel Bled je urejen tako, da vam ponudi vse udobje, ki ga potrebujete. Poleg tega so naše cene izjemno ugodne, zato se lahko pohvalimo, da naš hotel hostel Bled resnično ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. 

Posebno veseli smo, da se v naš hotel hostel Bled gostje radi vračajo in tako potrjujejo, da cenijo predano skrb zanje.

Hotel hostel Bled popotnikom od blizu in daleč posameznikom, parom in večjim skupinam omogoča, daljše ali krajše bivanje na Gorenjskem, kjer je na voljo nešteto možnosti za uživanje v naravi, razvajanje, pokušanje kulinaričnih užitkov in podobno. 

Kdaj, katere aktivnosti in kje jih početi, vam pove naše prijazno osebje, ki je vedno na voljo, ko obiščete hotel hostel Bled. 

hotel-hostel-bled_11

Zakaj izbrati naš hotel hostel Bled? 

1. Hotel hostel Bled je na odlični lokaciji. V njegovi neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura, trgovine, restavracije, javni promet ...

2. Hotel hostel Bled je opremljen tako, da zadovoljuje potrebe popotnikov, ki iščejo ugodno ceno, hkrati pa tudi udobje ter čisto in urejeno nastanitev.

3. Osebje vam z veseljem pomaga organizirati najrazličnejše aktivnosti v okolici, ogled naravnih znamenitosti ali udejstvovanje v športnih dejavnostih.

4. Hotel hostel Bled je na voljo poleti in pozimi. V vseh sezonah pa ponuja največ za vaš denar. 

5. Hotel hostel Bled in nastanitve v Ljubljani vodimo podjetje VIKSI STORITVE D.O.O., v katerem se ponašamo z izkušnjami na področju turistične dejavnosti in aktivno spremljamo potrebe naših gostov, da je ponudba vedno prilagojena njim. 

hotel-hostel-bled_17

Iščete ugodne, udobne, urejen nastanitve na Gorenjskem? Hotel hostel Bled so prava izbira. 

Hotel hostel Bled nenehno skrbimo, da se pri nas počutite kot doma. Gostoljubna atmosfera je tista, zaradi katere si boste svoj oddih želeli še podaljšati in zaradi katere se gostje k nam radi vračajo. 

Imamo mnoga priporočila, da smo odličen hotel hostel Bled, ki na enem mestu ponudi vse kar potrebujete. Vsi, ki so naš hotel hostel Bled že spoznali pravijo, da smo odlični gostitelji, prijazni, prilagodljivi in hitro odzivni. Poleg tega so zelo pohvaljene naše nastanitve, ki so opremljene tako, da zagotovijo udobno bivanje ter v neposredni bližini mnoge možnosti za kvalitetno preživljanje prostega časa. 

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte. Hotel hostel Bled smo vedno dosegljivi za vas. 


 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Hotel hostel Bled

V zadnjem trenutku smo se odločili za kratek oddih in smo zelo veseli da smo našli to nastanitev. Bili so zelo prijazni, sobe pa udobne in kot obljubljeno tudi ugodne ter čiste. Z veseljem se bomo še kdaj vrnili, ker so res super hotel hostel, vse najpomembnejše atrakcije Bleda pa na dosegu.


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si