Dodaj svoje podjetje
Hladilni agregati in toplotne črpalke Štajerska

KLIMA NOVA DRUŽBA ZA PRODAJO, MONTAŽO IN SERVIS KLIMATSKIH NAPRAV D.O.O.


KLIMA NOVA DRUŽBA ZA PRODAJO, MONTAŽO IN SERVIS KLIMATSKIH NAPRAV D.O.O.
5 (2)
Kovača vas 174, 2310 Slovenska Bistrica

Hladilni agregati in toplotne črpalke Štajerska |

KLIMA NOVA družba za prodajo, montažo in servis klimatskih naprav d.o.o. ažurno in zanesljivo pokrivamo potrebe kupcev na področju klimatizacije, hlajenja oziroma ogrevanja. 

V naši ponudbi so kvalitetni hladilni agregati in toplotne črpalke, Štajerska z ostalo Slovenija pa nas dobro pozna in nam zaupa, ker so vse naše storitve visoko kakovostne, dostopne po konkurenčni ceni in zagotavljajo optimalne rešitve po željah strank. 

hladilni-agregati-in-toplotne-crpalke-stajerska_1

Hladilni agregati in toplotne črpalke Štajerska

Naša največja prednost je, da vam na enem mestu zagotovimo popolno storitev. Na voljo smo za svetovanje, prodajo, vgradnjo in servis oziroma vzdrževanje.

Smo tudi hitro odzivni in fleksibilni, z dolgoletnimi izkušnjami in odličnim poznavanjem potreb na trgu pa skrbimo, da so na voljo najsodobnejši hladilni agregati in toplotne črpalke priznanih proizvajalcev, ki z učinkovitim, zanesljivim delovanjem skrbijo, da je klima v prostorih idealna.  

Če vas podrobneje zanimajo hladilni agregati in toplotne črpalke Štajerska, smo vam na voljo v Slovenski Bistrici, pa tudi preko objavljenih kontaktnih podatkov. Za vaše zadovoljstvo smo vedno pripravljeni stopiti korak dlje in storitve opraviti kjer koli nas potrebujete. 

hladilni-agregati-in-toplotne-crpalke-stajerska_9

Hladilni agregati in toplotne črpalke Štajerska so vam na voljo pri nas. Preverite ponudbo!

V podjetju smo predani zagotavljanju visoke kakovosti storitev in doseganju popolnega zadovoljstva naših strank. Zato nenehno skrbimo, da smo seznanjeni z najnovejšimi tehnologijami, ter da ponudbo naprav dopolnjujemo z najbolj zmogljivimi napravami priznanih proizvajalcev. 

Hladilni agregati in toplotne črpalke iz naše ponudbe izpolnijo in presežejo pričakovanja tudi najzahtevnejših uporabnikov. 

Poskrbimo za optimalno temperaturo vse leto in visoko kakovost zraka tako v bivalnih kot tudi poslovnih prostorih. Hladilni agregati in toplotne črpalke, ki jih ponujamo, vam bodo zagotavljale udobno bivanje doma in visoko produktivnost pri delu v poslovnih prostorih, ki bodo ustrezno prezračevani oziroma ogrevani. 

Najboljša ponudba, če vas zanimajo hladilni agregati in toplotne črpalke Štajerska, vas čaka pri nas. 

S popolno ponudbo na enem mestu, od svetovanja, profesionalne in varne montaže ter ustreznega vzdrževanja, bomo poskrbeli za prave rešitve, ki bodo dolgo brezhibno ponujale optimalno klimo v vašem objektu.

Pokličite nas in podrobneje spoznajte našo ponudbo klima naprav,  hladilnih agregatov in toplotnih črpalk, ki jo vedno prilagodimo vašim individualnim zahtevam in željam. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Najboljši za ogrevanje in hlajenje

Klima Nova so resnično strokovnjaki na svojem področju. Zelo smo zadovoljni s končnimi rešitvami, ki so ekonomične in učinkovite, kot je bilo obljubljeno. Držali so se vseh dogovorov in rokov. Z veseljem jih za sodelovanje priporočam vsem, ki potrebujejo novo klimo ali ogrevalni sistem.


Odlične toplotne črpalke in hladilni agregati

Uredili so nam ogrevanje s toplotno črpalko, ki nemoteno deluje. Zelo sem zadovoljen z njimi in njihovo ponudbo, tako da že razmišljam tudi o menjavi hladilnega agregata, ko bo to potrebno. Imajo resnično veliko znanja v svoji stroki in stranki odgovorijo na vsa vprašanja, tako da je bila zame odločitev na koncu enostavna, njihova izvedba pa res profesionalna. Priporočam!


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si