Dodaj svoje podjetje
V podjetju Fibiro, finančne storitve, kreditni posrednik, Zdenka Zupančič s.p. vam nudimo hipotekarne kredite. S pridobivanjem kreditov, pripravo dokumentacije za pridobitev kreditov, itd. imamo večletne izkušnje, ki smo si jih pridobili v poslovanju z različnimi bankami. Smo učinkoviti pri pridobivanju vseh vrst kreditov, predvsem pa smo strokovnjaki pri pridobivanju hipotekarnih kreditov oz. pri pridobitvi stanovanjskih kreditov z zastavitvijo nepreminčnine.

Hipotekarni krediti so krediti s hipoteko na nepremičnino, imenujemo jih tudi stanovanjski krediti, saj z dajanjem iste ali druge nepremičnine za garancijo poplačila kredita pridobimo ugodnejše ali višje posojilo za nakup. Je edina oblika kredita, ki se imenuje po obliki zavarovanja. So pa hipotekarni krediti najpogostejša oblika zavarovanja financiranja dolgoročnih stanovanjskih kreditov. Na voljo so vam lahko tudi gotovinski hipotekarni krediti, pri katerih banka znesek kredita izplača na račun kreditojemalca.

Stanovanjski hipotekarni kredit je dobrodošel ob nakupu stanovanja, hiše ali druge nepremičnine, prav pa pride tudi pri gradnjah, prenovah ali pri dozidavah vaše nepremičnine, uporablja pa se tudi pri nakupu stavbnega zemljišča. Kredit se zavaruje s hipoteko na nepremičnino, omogoča pa vam daljše obdobje odplačevanja kot pri zavarovalnici. Možen je najem kredita z dobo odplačevanja tudi do 30 let.

Hipotekarni krediti v Sloveniji so sedaj dostopni, kot še nikoli. Zasluge gredo tudi našemu podjetju Fibiro, ki za vas uredi, pomaga pri zbiranju ter pravilni izpolnitvi dokumentacije za: 
hipotekarne kredite 
stanovanjske kredite
pridobivanje nepovratnih sredstev 
svetovanje pravnim osebam
svetovanje fizičnim osebam
svetovanje pri prodaji in nakupu nepremičnin

Uredimo vam vse za izračun ugodnega kredita, hitri kredit ali stanovanjski kredit. Na voljo smo vam za vsa vprašanja, vezana na računovodstvo, davke, hipotekarne kredite in pravna vprašanja.

Nemalokrat potrebujete samo pogovor ali celovito informacijo, zato se zavedamo, da celostna, individualna obravnava nudi učinkovito in nadpovprečno dobre rezultate. Ko vas zanimajo zastavitev nepremičnine za ugodnejše hipotekarni krediti v Sloveniji, vam svetujemo od samega začetka do konca. Pomagamo vam urediti vse vrste hipotekarnih kreditov pri različnih bankah.

Ko boste potrebovali hitri kredit, izračun kredita ali stanovanjski kredit, smo za vsa vprašanja glede hipotekarnih kreditov in za ostala vprašanja dosegljivi na zgoraj navedene kontakte.

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

hipotekarni kredit

Potrebujem hipotekarni kredit na že obstoječe stanovanje za nakup drugega, kakšni so pogoji za znesek cca. 17000 €.


hipotekarni kredit za poplačilo dolgov

Spoštovana, ali pomagate tudi v tem primeru, če je nepremičnina obremenjena z izvršbami in bi radi pridobili kredit za poplačilo hipoteke in ostalih izvršb. Hvala za odgovor, erna


kredit

rabim 5000 eur sem normiran sp, mi prosim lahko pošljete pogoje in kaj rabim


Kredit

Postovani Dali dajete hipotekarne kredite za hrvatsku


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si