Dodaj svoje podjetje

Hibridne kotlovnice, kotli, peči Slovenija |

Naše podjetje ETIKS podjetje za energetski in tehnološki inženiring za kompletacijo sistemov d.o.o. se ukvarja s trgovino na debelo z inštalacijskim materialom. Sami proizvajamo in prodajamo energetsko opremo, samo ponudbo naših izdelkov pa dopolnjujemo z uvoženimi kvalitetnimi izdelki. V bogati ponudbi hibridne kotlovnice, kotli, peči, Slovenija pa nam zaupa tudi zato, ker nudimo kompletno pred in po nakupno podporo. Hibridne kotlovnice, kotle, peči po vsej Sloveniji vam namreč tudi montiramo in vzdržujemo. 

Hibridne-kotlovnice-kotli-peci-Slovenija_1

Hibridne kotlovnice, kotli, peči Slovenija

Naš razvoj poteka na področju energetike ogrevalnih sistemov, še posebej smo se specializirali za izkoriščanje obnovljivih virov energije, saj se zavedamo, da je to prihodnost v našem poslovanju. Izkoriščanje obnovljivih virov energije je namreč bistveno cenejše in okolju prijaznejše od ogrevalnih sistemov na fosilna goriva. 

V trgovini v Štorah dobite na enem mestu kompletno opremo za inštalacije ogrevanja in vodovoda, kot so kotli za centralno ogrevanje, razni kamini in peči, nudimo vam kotle na pelete ter peletne gorilnike, hranilnike toplote ...

Če vas zanima, kje so na voljo ugodne in kvalitetne hibridne kotlovnice, kotli, peči Slovenija, ste na pravem naslovu!

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja smo se specializirali za hibridne kotlovnice, kotle in peči. 

Postali smo sinonim za hibridne kotlovnice in prepričani smo, da lahko tudi vam predstavimo hibridni energetski sistem, ki vas ne bo razočaral. 

Kaj so hibridne kotlovnice?

Gre za sistem ogrevanja, ki temelji na dveh virih toplote, in sicer električne toplotne črpalke ter kotla na lesno biomaso. Oba toplotna vira napajata dobro izoliran hranilnik toplote velikosti 560 l, ki služi kot osnova hišnega ogrevalnega sistema.

Poleg veleprodaje in maloprodaje vam nudimo tudi strokovno svetovanje in montažo. Naše storitve so kakovostne, hitre in ugodne. Za več informacij nas pokličite ali obiščite v naši poslovalnici, z veseljem odgovorimo na vaša vprašanja vezana na hibridne kotlovnice, kotli, peči Slovenija. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si