Dodaj svoje podjetje

Gradnja hiš na ključ po Sloveniji |

Naše podjetje GRADVIN, d.o.o., Ljubljana se lahko pohvali z dolgoletnimi izkušnjami na področju gradbeništva. Nudimo vam kvalitetna in cenovno konkurenčna splošna gradbena dela na področju nizkih in visokih gradenj. 

gradnja-his-na-kljuc-po-sloveniji_2

Gradnja hiš na ključ po Sloveniji

Gradnja hiš na ključ po Sloveniji je tista dejavnost, za katero smo posebno specializirani in izkušeni, vse bolj prepoznavni pa smo tudi v tujini. 

Z veseljem skrbimo, da z nami gradnja hiš na ključ po Sloveniji poteka hitro ter v skladu z naročnikovimi željami in zahtevami. Pri vsem tem nikoli ne pozabiti zagotoviti dostopnih cen in visoke kvalitete. 

Če si želite, da en kvaliteten in zanesljiv ponudnik opravi vsa gradbena dela, od temeljev do zaključnih del, je gradnja hiš na ključ odlična rešitev. 

Kontaktirajte nas, če vas gradnja hiš na ključ po Sloveniji podrobneje zanima in z veseljem vam bomo predstavili svojo ponudbo, ki je ne boste mogli prezreti! • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Povpraševanje za izdelavo temeljne plošče

Pozdravljeni, sestavljam budžet za gradnjo montažne hiše in vas prosim za pripravo ponudbe za izdelavo temeljne plošče za montažno hišo, npr. Jelovica Classic 111-Z, ki jo lahko vidite na naslednjem linku: http://www.jelovica-hise.si/montazne-hise/hise-classic/hisa-classic-111-z.html Ponudba za izdelavo temeljne plošče naj vsebuje opis vseh del in uporabljen material (zemeljska dela, beton, podložni beton, tampon, šolanje, betoniranje, hidorizolacija, dovoz materiala, odvoz materiala, ...). Parcela se nahaja v Lj Vevče. Parcelo si lahko skupaj ogledamo. Dela bi se opravljala avgusta ali septembra 2019. Za vsa dodatna vprašanja sem na voljo na spodnjih kontaktih.


Sanacija

Pozdravljeni! Imamo vhod katerega bi sanirali.To je cca 2qm.Potrebna odstranitev obstoječega in novo polaganje in talno gretje.Prosim za ogled LP Grega


obnova terase

spoštovani, radi bi obnovili 10 m2 terase v stanovanjskem bloku v 2. nadstropju. Terasa je tudi streha spodnjega stanovanja. Iz terase zamaka v stanovanje, nekje pa tudi v spodnje stanovanje. Adaptacijo bi želeli izvršiti v naslednjem letu. Prosim če mi sporočite ali bi to lahko izvedli in kakšna bi bila cena obnove. lep pozdrav, Zlatka


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si