Dodaj svoje podjetje
DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI - IRENA SMOGAVC

DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI - IRENA SMOGAVC


Gorenje pri Zrečah 12A, 3214 Zreče

Gostilna s prenočišči Zreče |

Gostilna s prenočišči SMOGAVC v Zrečah že vrsto let razvajamo svoje goste.

Poleg odlične lokalne kulinaričen ponudbe, v kateri uživate v prijetnem ambientu gostišča ter ob prijazni in hitri postrežbi, smo se odločili gostom ponuditi tudi sodobno, udobno opremljene in ugodne apartmaje. 

Smo prava izbira, če je gostilna s prenočišči Zreče kar iščete. 

gostilna-s-prenocisci-zrece_5

Gostilna s prenočišči Zreče

V naši gostilni smo poskrbeli za celostno, kvalitetno gostinsko ponudbo, nad katero so navdušeni tudi najzahtevnejši gostje. 

Poleg vrhunske kulinarike oziroma jedi, ki jih pripravljamo iz svežih, sezonskih sestavin, z veseljem pripravimo tudi ponudbo za skupine oziroma zaključene družbe, odlično pa se lahko zabavate tudi v naši igralnici. 


Smo popolna izbira, če vas zanima katera je dobra in ugodna gostilna s prenočišči Zreče. Pridite in se prepričajte!

Če se odločite pri nas prespati, imamo SMOGAVC, gostilna s prenočišči Zreče urejene tri popolno opremljene apartmaje za udobno bivanje, koristite pa lahko tudi zunanji fitnes, se odločite za savnanje v brunarici oz. izkoristite ugodnosti za obisk smučišča ali term Zreče. 

Naša gostilna s prenočišči Zreče je odprta poleti in pozimi in v svoji oklici ponuja najrazličnejše aktivnosti. V zimski sezoni je SMOGAVC, gostilna s prenočišči Zreče že vrsto let izbira za goste, ki se radi po smučanju na Rogli tudi dobro najejo in sprostijo s ponudbo wellness storitev. Poleti pa ni nič manj zanimivo, saj so naše nastanitve na odlični lokaciji, če si želite okolico raziskovati peš ali s kolesom.


Najboljša gostilna s prenočišči Zreče!

Po priporočilih mnogih zadovoljnih gostov smo najboljša gostilna s prenočišči Zreče in verjamemo, da bomo prepričali tudi vas!

Še tako zahtevne goste, ki nas obiščejo, zna SMOGAVC, gostilna s prenočišči Zreče popolno razvajati.

Ponudba je pestra in prilagojena sezoni, vedno pa z veseljem prisluhnemo tudi predlogom gostom in se potrudimo, da želje uresničimo. To je naš recept, da smo prepoznavni kot dobra gostilna s prenočišči Zreče. 

Predana skrb za naše goste je na prvem mestu, zato je SMOGAVC več kot le gostilna s prenočišči Zreče.

Ponosni smo, da znamo gostom ponuditi, kar iščejo in preseči njihova pričakovanja. Ob vsakem obisku se potrudimo za vas, da se pri nas dobro počutite, izvrstno najeste, prijetno spočijete. Ko nas boste spoznali, se boste vedno znova vračali k nam in verjamemo, da si bomo prislužili tudi vaše priporočilo, da smo najboljša gostilna s prenočišči Zreče.

Veselimo se vašega obiska, da vam lahko pokažemo še nekaj naših skrivnosti, zaradi katerih nas boste prepoznali kot resnično odlično gostilno!

Za vse dodatne informacije smo vam SMOGAVC, gostilna s prenočišči Zreče z veseljem na voljo preko objavljenih kontaktov. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si