Dodaj svoje podjetje
KAMAMONT, MONTAŽA POHIŠTVA IN DRUGE STORITVE, D.O.O.

KAMAMONT, MONTAŽA POHIŠTVA IN DRUGE STORITVE, D.O.O.


Trg Alfonza Šarha 18, 2310 Slovenska Bistrica

Frizerski salon Slovenska Bistrica | Če si želite povsem novega videza ali zgolj osvežitev svoje pričeske vas pričakujemo v Frizerskem salonu Trend.

Sodobno opremljen frizerski salon s prijetnim ambientom, kjer se boste počutili fantastično med tem, ko bodo naši frizerski mojstri skrbeli za vas, se nahaja v Slovenski Bistrici na naslovu: Trg Alfonza Šarha 18.

frizerski-salon-slovenska-bistrica_10

Frizerski salon Slovenska Bistrica - kjer se boste počutili čudovito!

Frizerski salon Slovenska Bistrica - Trend ponuja striženje za moške, ženske in otroke.

Naši frizerji imajo številne frizerske izkušnje, svoje znanje pa neprestano dopolnjujemo in se izobražujemo na področju urejanja las, koloristike ter sledimo najnovejšim modnim smernicam. Oglejte si bleščeče in zdrave lase naših strank na našem Facebook profilu, kjer nas lahko spremljate in se tudi naročite.

Pri svojem delu uporabljamo kakovostne produkte, primerne še za tako občutljive lase.

Slovenska Bistrica najboljši frizerski salon TREND

Frizerski salon Slovenska Bistrica vas pričakujemo od ponedeljka pa vse do sobote. Poskrbeli bomo za vašo čudovito podobo in boljše počutje. Ker si želimo, da bi se k nam radi vračali, smo pripravili ugoden cenik striženja, barvanja, fen frizur in ostalih naših storitev. 

Za klasično striženje s fen frizuro, ekstravagantno modno pričesko ali pričesko za posebno priložnost (poroko, maturo ...) obiščite naš frizerski salon Slovenska Bistrica.

Želimo vam ponuditi le najboljše! Pokličite nas in se dogovorite za svoj termin še danes. 

frizerski-salon-slovenska-bistrica_11

Prepustite se frizerskim mojstrom - Frizerski salon Slovenska Bistrica Trend 

Nov in sodoben Trend frizerski salon Slovenska Bistrica je opremljen z dovolj prostora, da lahko hkrati poskrbimo za več strank. Tudi, če se zgodi, da morate na svoj termin malo počakati, vam frizerski salon Slovenska Bistrica nudi udobje iz katerega ne boste hoteli oditi. 

Prijazni frizerski mojstri, bodo svoje škarje zavihteli tako, da ne boste nikoli več zaupali drugemu frizerju. Tudi zahtevnejše in sodobne postopke barvanja obvladamo, zato se nikar ne bojta zaupati svojih želja. Uresničili bomo divje ali klasične ideje. Vsak las nam je izziv, ki ga z veseljem sprejmemo. 

Preverite naš delovni čas - frizerski salon Slovenska Bistrica je odprt za vas od ponedeljka do sobote. Pričakujemo vas klic in se veselimo srečanja z vami, da vam polepšamo dan s čudovito frizuro.

 • pon

  8-14

 • tor

  12-19

 • sre

  8-14

 • čet

  8-14

 • pet

  12-19

 • sob

  8-12

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si