Dodaj svoje podjetje
VIA MEDIA, TINA MOHAR MAUČEC S.P.

VIA MEDIA, TINA MOHAR MAUČEC S.P.


Rojska cesta 18D, 1230 Domžale
VIA MEDIA, TINA MOHAR MAUČEC S.P. so ambulanta za fizioterapije Domžale in okolico ter za splošno in alternativno medicino. Specializirani so predvsem za fizioterapije.

Nudimo vam tudi arteriografijo, homeopatijo, akupunkturo in akupresuro, reflekso terapijo, limfno drenažo, lasersko terapijo, generator kisika, ultrazvočno terapijo, hiTop terapije. 

Arteriografija je pregled vašega ožilja s posebno računalniško vodenim arteriografom. Objektivna preiskava traja deset minut in je neboleča. Z njo dobimo informacije, kakšno je zdravje našega ožilja ter kakšnim boleznim je nagnjeno. Opravijo tudi meritev gleženjskega indeksa. Gleženjski indeks nam pokaže razmerje med tlaki v nadlahti ter v levem in desnem gležnju. Rezultat nam pokaže stanje ali prisotnost periferne arterijske bolezni. Zdravnik potem lahko svetuje glede ukrepov zdravljenja.

Tudi homeopatija jim ni tuja. Homeopatski zdravnik pri zdravljenju upošteva notranje občutke, navade, notranje občutke, zunanja izražanja, klimo, prehrano, delo, spanje, odnose,ustvarjalnost, sanje ali spolnost. Tako si ustvari podobo o notranji energiji in kaj jo ovira na njeni poti. Z refleksoterapijo vas naravno zdravijo in se osredotočijo na vaša stopala. Ko se kanali, po katerih teče energija, zaprejo, se potrudijo, da zopet omogočijo neoviran pretok energije.

Vsi vedo, da je masaža ena izmed najstarejših in najbolj znanih terapij. Prisotna je tako pri ljudeh, kot pri živalih. Marsikomu, ki doživlja slabe dneve, pa mu pomagajo uravnovesiti duševno stanje. Tako boste zopet imeli ravnovesje med telesom in notranjim duhom. Svetujejo vam na področju psihične stiske in v sklopu s tem nudijo program za dobro počutje in posvet z zdravnikom. 

Za več informacij vezane na fizioterapije Domžale, jih kontaktirajte ali obiščite njihovo spletno stran. Dobrodošli!
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

polinevropatija

Po prestani kemoterapiji imam zelo hude bolečine v področju nogavice-naj bi bila polinevropatija. Uživam protibolečinska zdravila in trenutno se zdravim z biološkimi zdravili. Bolečine so včasih predvsem v mirovanju neznosne. Zanimajo me vaše izkušnje pri lajšanju teh težav.


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si