Dodaj svoje podjetje
Bitje, Sandra Fabjan dipl. fizioterapevtka, s.p., nevrofizioterapija in rehabilitacija na domu

Bitje, Sandra Fabjan dipl. fizioterapevtka, s.p., nevrofizioterapija in rehabilitacija na domu


Prekmurska ulica 8, 9231 Beltinci
Fizioterapija na domu Ljubljana Prekmurje |

V podjetju Bitje, Sandra Fabjan dipl. fizioterapevtka, s.p., nevrofizioterapija in rehabilitacija na domu vam pomagamo hitreje okrevati po poškodbah in s kvalitetnimi uslugami fizioterapije učinkovito izboljšujemo vaše počutje. 

Če nimate časa, da bi obiskali fizioterapevta oziroma zaradi kakršnega koli drugega razloga potrebujete fizioterapijo na domu, smo na voljo v Ljubljani in po vsej Prekmurski regiji.

Fizioterapija na domu je vam prilagojena storitev, ki jo izvajamo v terminih, ki najbolj ustrezajo vam, hkrati pa tudi v udobju vašega doma, tako da boste resnično dobili največ, če se odločite za nas. 
fizioterapija-na-domu-ljubljana-pomurje_4

Fizioterapija na domu Ljubljana, Prekmurje 

Posebno smo specializirani na področju nevrofizioterapije in ortopedske fizioterapije. Ob vsakem obisku se vam individualno in strokovno posvetimo ter skrbimo, da hitro napredujete. 

Naše delo temelji na dolgoletnih izkušnjah, bogatemu znanju, ki ga tudi nenehno nadgrajujemo, predvsem pa na posluhu za stranke, saj si želimo ponuditi profesionalno, učinkovito in prijazno storitev. 

Za vse dodatne informacije, če vas zanima fizioterapija na domu Ljubljana, Prekmurje in naročanje nas pokličite!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Fizioterapija

Spoštovani! Sem bolnica za diagnozo MS in pred kratkim sem dobila domov nepokretno taščo v 82 letu. . Zaradi narave moje bolezni je ne morem razgibavati, da bi mogoče lahko sedela na vozičku in se vsaj postavila na noge. Zanima me tudi cena vaše storitve. Hvala za odgovor in lep pozdrav! Jožica


meniskus

Pozdravljeni! V začetku julija je bila mami na operaciji meniskusa. Po enem mesecu se ji stanje poslabšuje in ne izboljšuje. Noga je otečena in bolečine so prisotne tudi v mirovanju. Zaradi onkološke operacije nima dimeljskih bezgavk. Trenutno ni mobilna in bi bila terapija na domu v okolici Lendave še najboljša izbira.Prosim posredujte mi podatke o izbiri terapije in cenah. Hvala in lep pozdrav!


Poizvedba

Spoštovani, zanimam se za terapijo na domu za očeta, ki je težje pokreten. Pred leti je imel možgansko kap, katere posledica je nesigurna, počasna hoja s pomočjo hodulje samo po hiši. Ali delate tudi na napotnico? Se razume, da bi bilo potrebno plačati potne stroške, smo v bližini MS. Koliko pa stane samoplačniško ura vašega obiska? Da bi ga ocenili kaj je primerno zanj. Je v slabem psihofizičnem stanju, zaradi bolečin v mišicah se nerad razgibava. hvala za odgovore in uspešno delo! Nataša


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si