Dodaj svoje podjetje
Fitnes Celje

ŠPORTNO REKREACIJSKI CENTER, BENJAMIN RADIČ S.P.


Resljeva ulica 22, 3000 Celje

Fitnes Celje |

Iščete ugoden, a dobro opremljen fitnes, Celje pa je mesto kjer ga iščete? Prišli ste na pravi naslov!

ŠPORTNO REKREACIJSKI CENTER, BENJAMIN RADIČ S.P. smo prava izbira za vse željne gibanja.

Ne glede na to, ali si s fitnesom profesionalno ukvarjate ali si ga želite rekreativno obiskovati, ne glede to, ali imate cilj shujšati ali povečati mišično maso, moč in kondicijo, za vse je pri nas na voljo odlično opremljen fitnes prostor. Najdete nas na naslovu: Resljeva ul. 22, Celje. 

fitnes-celje_3

Fitnes Celje

Med svojimi strankami smo že sinonim za dober in ugoden fitnes Celje. Zakaj? Ker pri nas najdete najmodernejše fitnes naprave za vse potrebe, poleg tega pa so naše cene zelo dostopne, tako da v naš fitnes lahko pridejo vsi!

Želimo si biti prva in prava izbira za vse, ki iščejo fitnes Celje. Zato se za vsako stranko maksimalno potrudimo. Moderne naprave, čisti in urejeni prostori in denarnici prijazen cenik in prijazni zaposleni z izkušnjami na področju fitnesa bodo zagotovo prepričali tudi vas. 

fitnes-celje_6

Zakaj se odločiti za ŠPORTNO REKREACIJSKI CENTER, BENJAMIN RADIČ S.P., FITNES CELJE?

 1. Smo moderen fitnes z najsodobnejšimi in najbolj priljubljenimi napravami. Glede uporabe vam tudi prijazno pomagamo, seveda pa lahko kadar koli fitnes obiščete tudi z osebnim trenerjem. 
 2. Smo na odlični lokaciji. 
 3. Za fitnes Celje boljšega razmerja med kakovostjo in ceno ne boste našli. 
 4. Naši prostori so funkcionalno opremljeni, čisti in urejeni. Pri nas pa se boste odlično počutili tudi zaradi naših prijaznih zaposlenih

fitnes-celje_1

Kontaktirajte nas ali obiščite in preverite trenutno najboljšo ponudbo za fitnes Celje!

Veseli nas, da hitro širimo krog zadovoljnih strank in pridobivamo odlična priporočila ter pohvale za fitnes Celje. Upamo, da bo med njimi tudi vaša. 

Čim prej se oglasite in se prepričajte sami. Potrudili se bomo za vas in poskrbeli, da bomo postali najljubši fitnes v Celju!

Če fitnes Celje odpira še kakršna koli vprašanja, smo za vas dosegljivi po telefonu: 070/829-544. Z veseljem vam odgovorimo in vas prepričamo, zakaj je gibanje v našem fitnesu prava izbira!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si