Dodaj svoje podjetje
SPLOŠNO GRADBENIŠTVO FRANJO BRATOVŠČAK S.P.

SPLOŠNO GRADBENIŠTVO FRANJO BRATOVŠČAK S.P.


Vrtna ulica 1 b, Dobrovce, 2204 Miklavž na Dravskem polju

Kvaliteten fasader | Naše podjetje Splošno gradbeništvo Franjo Bratovščak s.p. izvaja različna gradbena dela. Prenavljate ali adaptirate svoj dom in potrebujete kvalitetnega fasaderja, hkrati pa tudi nekoga, ki bi uredil zunanjo okolico? S svojim povpraševanjem se obrnite na nas in pripravili bomo ponudo, ki bo prilagojena vašim željam in zahtevam.

Kvaliteten fasader poskrbi za zaključna dela na vašem objektu

Poleg tega, da vam nudimo usposobljenega in kvalitetnega fasaderja, za vas izvedemo tudi druga zidarska dela, betoniranje, tlakovanje in ostala gradbena dela. Na voljo vam nismo le v zaključnih fazah gradnje, pač pa se lahko na nas obrnete že pred začetkom vseh gradbenih del.

Ne glede na to, ali gre za novogradnje ali le obnovitvena dela v vašem stanovanju ali hiši, smo pravi naslov za vas. Poleg tega, da vam nudimo usposobljenega in kvalitetnega fasaderja, za vas izvedemo tudi druga zidarska dela, betoniranje, tlakovanje in ostala gradbena dela. Ne glede na to, ali gre za novogradnje ali le obnovitvena dela v vašem stanovanju ali hiši, smo pravi naslov za vas.

Strokovnjaki za fasaderstvo, betoniranje, tlakovanje in izvajanje drugih gradbenih del 

Pohvalimo se lahko s hitro odzivnostjo in strokovnostjo. Upoštevamo vaše želje, vam svetujemo in se držimo dogovorjenih rokov. Izvedbe del se lotimo z veliko natančnostjo in vam zagotavljamo kvalitetne storitve na področju gradnje. Naš fasader bo poskrbel za ustrezno izolacijo in izgled nove fasade, med tem pa lahko poskrbimo tudi za tlakovanje dvorišč, dovozov, betoniranje stopnic, parkirišč in podobno. Poleg gradbeništva, pa nudimo tudi storitve urejanja okolice, kot so košenje trave ali vzdrževanje žive meje in drugo. 


Če ne veste, ali v našo dejavnost sodi tudi katero drugo gradbeno delo, ki ga potrebujete na svojem objektu, smo za vse dodatne informacije vedno na voljo. Kontaktirajte nas, če iščete kvalitetnega fasaderja ali drugega strokovnjaka s področja gradbeništva, prepričani smo, da smo s svojimi bogatimi izkušanjmi pravi naslov za vas. 

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si