Dodaj svoje podjetje
V podjetju CUBUS IMAGE podjetje za arhitekturo, oblikovanje in svetovanje d.o.o., se lahko pohvalimo z dolgoletno tradicijo poslovanja na področju projektiranja. Izvajamo arhitekturno in gradbeno projektiranje in pa tudi celovito energetsko prenovo objektov. Dodatno vam za celovito ponudbo izdelamo tudi energetske izkaznice, ki so potrebne zaradi zakona in pa predvsem zaradi vas, saj le z izdelavo energetske izkaznice vidite, kje vam odteka denar za ogrevanje stavbe!

Našo celotno ponudbo in reference si lahko ogledate na naši spletni strani. Seveda smo za vse dodatne informacije in naročila dosegljivi na vseh naših kontaktih! Z razlogom pa se nas je prijel renome kot dober izdelovalec energetske izkaznice Ljubljana.
energetske-izkaznice-Ljubljana_1

Kaj je energetska izkaznica?

Energetska izkaznica se izdela za vse vrste stavb po celotni Sloveniji. Opravimo celovite energetske preglede in tudi prenove objektov. Za večje blike pa lahko pripravimo tudi predlog prenove in oceno investicije.
energetske-izkaznice-Ljubljana_2

Je javna listina, ki zajema podatke energetski učinkovitosti objekta in priporočila, kako povečati energetsko učinkovitost. Vsak, ki uporablja energetsko izkaznico lahko lažje predvideva višino stroškov energije. Poznamo računsko energetsko izkaznico in merjeno energetsko izkaznico. Ko so podatki o porabljeni energiji za pretekla tri leta negotovi ali pa jih sploh ni na voljo, pride v poštev računska energetska izkaznica. Njena veljavnost je deset let, ko pa se učinkovitost porabe energije povrne na razumno raven, lahko lastniki objektov izdelajo novo energetsko izkaznico.


Energetska izkaznica za kupce

Ko kupujemo nepremičnino, se moramo zavedati, da vplivala na kakovost našega bivanja. Tukaj lahko od prodajalca zahtevate energetsko izkaznico stavbe, saj boste le tako imeli realen pogled na preteklo porabo energije na objektu.

Objekte lahko preverite na slednji povezavi, več informacij pa dobite na spletni strani nepremičnine.net.

Energetska prenova objektov in energetsko svetovanje 

Učinkovita raba energije je prednost in dota za prihodnost. Živimo v času, ko nam pošiljajo vedno višje položnice za porabo energentov. Cilj zelene arhitekture je v čim večji neodvisnosti od fosilnih in podobnih goriv z uporabo obnovljivih virov energije. Vizija so nič-energijski objekti. To so objekti, ki so energetsko čim manj odvisni. 

Vse novogradnje bi se morale približati pasivnemu standardu, katerega subvencionira tudi EKO Sklad RS, vedno pomembnejše pa so tudi energetske sanacije starih objektov. V biroju CUBUS IMAGE smo razvili več načinov sanacije objektov glede na pričakovan rezultat in vložena sredstva in vam nudimo tudi brezplačno ENERGETSKO SVETOVANJE za prenovo hiš, starejših od 20 let.

Za vse informacije vezane na energetske izkaznice Ljubljana nas pokličite na objavljene številke.
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si