Dodaj svoje podjetje

Podjetje RITTAL PRODAJA STIKALNIH OMAR D.O.O. je že več desetletij znano po prodaji kvalitetnih klimatskih naprav, IT infrastrukture in programske opreme. 


Poleg zgoraj naštetega, prodajamo tudi razne elektro omarice in elektro sistemska ter računalniška ohišja. Kadar potrebujete varno mesto za vaš server ali kako drugo napravo, smo mi tisti, ki tak izdelek imamo. Kupujete kvalitetne elektro razdelilne omare, Ljubljana pa je vaše območje bivanja oziroma delovanja? Potem smo pravi naslov za vas.Prihodnost in vaš uspeh se začneta z nami!

V Ljubljani najdete veliko ponudnikov elektro razdelilnih omar, a pomembno je da najdete kakovostnega in profesionalnega prodajalca na katerega se lahko povsem zanesete. V našem podjetju že 50 let odkrivamo prihodnost in vam nudimo dovršene rešitve za skoraj vsako industrijsko aplikacijo. Geslo našega podjetja se glasi »Prihodnost - vaš uspeh - se začenja ravno tu«.


Za vse izdelke in storitve vam nudimo strokovno pomoč in podporo. Trgovina z elektro materialom Ljubljana vam nudi ohišja, ki so izdelana iz različnih materialov. Vsak material je namenjen za drugačno uporabo. Izdelki so iz nerjavne kovine, polikarbonatov, aluminija, itd.


Zakaj k nam po elektro razdelilne omare Ljubljana?

Za nami je pet desetletji uspešnega poslovanja in vedno znova smo na prvo mesto postavili naše stranke ter vsaki posebej skušali zagotoviti kakovostno in profesionalno rešitev. Poleg tega pa se v naših obratih neprestano zavedamo naše odgovornosti do družbe in okolja. Poleg tega pa pri nas nikoli ne boste le številka, saj na naše stranke gledamo kot na partnerje, ki odločajo o uspehu naše družbe. Želimo izpolniti želje naših strank, poleg tega pa se čutimo dolžni, da razrešimo vse njihove težave. V našem podjetju so vam torej na voljo kakovostne elektro razdelilne omare Ljubljana, ki vam bodo nudile kakovostno rešitev z ugodno ceno. Pri nas stranke resnično dobijo kar največ za svojo ceno. 


Vsi naši izdelki morajo nuditi jasne koristi in prednosti za naše stranke, predvsem glede inženiringa, razpoložljivosti in predvsem glede kakovosti. 


Za več informacij o produktu elektro razdelilne omare Ljubljana smo vam na voljo v naši trgovini z elektro materialom. Če pa imate dodatna vprašanja o našem delovanju in produktih nas lahko kontaktirajte preko naših telefonskih številk ali pa nam pišete na priloženo elektronsko pošto. Z veseljem vam bomo pomagali!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si