Dodaj svoje podjetje
PREVOZI A-D, Aleksandar Arsić s.p.

PREVOZI A-D, Aleksandar Arsić s.p.


PREVOZI A-D, Aleksandar Arsić s.p.
5 (2)
Cesta 30. avgusta 5, 1260 Ljubljana - Polje

Dostava kosil na dom Ljubljana |

Podjetje PREVOZI A-D, Aleksandar Arsić s.p. deluje od leta 2011. Primarna dejavnost je prevoz tovora in oseb na področju celotne Slovenije ter po dogovoru tudi v tujino, na voljo pa je tudi hitra in ugodna dostava kosil na dom Ljubljana.

Najboljša ponudba, če vas zanima dostava kosil na dom Ljubljana, vas čaka pri nas!

Dejavnost s katero želimo prodreti na ljubljanskem področju je dostava kvalitetnih, svežih domačih kosil za starejše, ki sami ne zmorejo več kuhati. Seveda je dostava kosil na dom Ljubljana namenjena tudi vsem ostalim, ki nimajo časa skuhati domačega in zdravega obroka. 

Zavedamo se, kako pomembno je zagotavljanje kakovostne hrane, zato je obrok, ki vam ga pripeljemo sveže pripravljen, zdrav in domač. Skrbno izbiramo samo najkvalitetnejše sestavine in sodelujemo s preverjenimi dobavitelji. Dostavo zdravih obrokov vam nudimo vse dni v letu.

Če vas torej zanima dostava kosil na dom Ljubljana za starejše občane, nas kontaktirajte. 
dostava-kosil-na-dom-ljubljana_1

Dostava kosil na dom Ljubljana: Kosila za vse, ki ne zmorejo več kuhati ali nimajo časa

Naša dostava kosil na dom Ljubljana pa ni namenjena le starejšim občanom, ki ne zmorejo več kuhati, ampak tudi vsem, ki nimajo časa za pripravo kakovostnega obroka, ampak si želijo dobre in zdrave prehrane. 

Naša ponudba dostava kosil na dom Ljubljana zajema:
 • Dietna kosila (za ljudi, ki imajo sladkorno bolezen, težave z želodcem, morajo jest pasirano hrano itd.)
 • Navadna kosila
 • Jedi po dogovoru
Hrano dostavimo v posebnih posodah, saj želimo, da hrano prejmete toplo in je ni potrebno dodatno pogreti.
dostava-kosil-na-dom-ljubljana_7

Dostava kosil na dom Ljubljana

Zavedamo se, da je naša najboljša referenca zadovoljna stranka, zato se trudimo, da vedno zagotovimo ne le zdrav in kakovosten obrok, temveč tudi okusen. Naša dostava kosil na dom Ljubljana je hitra in ugodna, tako da boste zagotovo povsem zadovoljni. 

Kosila dostavljamo vsak dan vse dni v letu, in sicer med 11 in 14 uro na področju Ljubljane.

Za ponudbo ter ostale informacije glede dostava kosil na dom Ljubljana nas kontaktirajte. Veselimo se sodelovanja z vami!
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Kosila

Za mamo se zanimam za dostavo kosil, je iz Lj- Podutik;: ali kuhate sami, koliko je cena obroka ? Hvala !


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Odlična, zdrava kosila

Podjetje PREVOZI A-D je res ena boljših dostav kosil na dom v Ljubljani! Naročam jo za svojo mamo, ki ne more več kuhati zase in ima sladkorno ter vedno pravi, kako dobra kosila dobi. Če vas torej zanima zdrava dostava kosil na dom v Ljubljani je A-D prava izbira. Priporočam!


Najboljša dostava kosil na dom v Ljubljani

Super izbira, ko nimaš časa da bi skuhal kosilo ali šel ven jesti. Med vsemi ponudniki dostave kosil na dom v Ljubljani je podjetje Prevozi A-D najboljša izbira, saj je hrana vedno sveža, zdrava pa zelo okusna.


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si