Dodaj svoje podjetje
GOSTILNA PEC, LENČEK, GOSTINSKE IN DRUGE STORITVE D.O.O.

GOSTILNA PEC, LENČEK, GOSTINSKE IN DRUGE STORITVE D.O.O.


Spodnja Selnica 1, 2352 Selnica ob Dravi

Dobra restavracija Maribor okolica |

Če se sprašujete, katera je dobra restavracija v Mariboru in okolici, tista, ki je vredna obiska, ki bo razvajala vaše brbončice, s prijazno postrežbo in prijetnem ambientom pa poskrbela za vaše dobro počutje, se ustavite pri nas. 

Naša RESTAVRACIJA PEC stoji ob dravskem obrežju, v idiličnem ambientu pa gostom na podlagi stoletne tradicije ponuja izvrstno kulinarično doživetje, ki ga lahko zaključijo s kozarcem vrhunske žlahtne kapljice, zato je poznana tudi kot dobra restavracija Maribor okolica. 

dobra-restavracija-maribor-okolica_1

Dobra restavracija Maribor okolica

Včasih smo pripravljali krepko domačo hrano, danes pa smo se kot uveljavili kot dobra restavracija. Maribor, okolica, pravzaprav cela Štajerska nas dobro poznajo po slow food ponudbi, sezonskih jedeh pripravljenih s svežimi začimbami, zelišči in zelenjavo z domačega vrta, dolgem vinskem listu kot tudi posebni ponudbi za poroke in druge dogodke. 

Z zadovoljstvom rečemo, da naš šef kreira jedi, ki zadovoljijo še tako zahtevne okuse. Premišljeno sestavlja krožnike, ki so okusni in privlačni na pogled, dobra restavracija Maribor okolica pa ostaja tista v katero se gostje z veseljem vračajo. 

Vas zanima katera je dobra restavracija, Maribor okolica pa je območje, kjer jo iščete?  Razen ob torkih, ko nabiramo nove moči, da vas lahko razvajamo med poslovnimi kosili, romantičnimi večerjami ali kar tako vas pričakujemo vsak dan. 


Smo dobra restavracija v Mariboru oziroma okolici, ki bo razvajal vse vaše čute!

Če je dobra restavracija Maribor okolica kar iščete, boste po številnih priporočilih naših stalnih gostov zagotovo naleteli na nas. In mi vam bomo z veseljem dokazali, da se nas sinonim dobra restavracija Maribor okolica drži z razlogom!

V šefovi ponudbi boste našli skrbno pripravljene krožnike, premišljeno kombinirane sestavine in polne okuse, ki ne bodo razočarali. Ker si vedno znova želimo upravičiti sloves kot dobra restavracija Maribor okolica, pripravljamo lokalne specialitete, ki jih postrežemo v kombinaciji s sodobno kuhinji. 

Na našem jedilnem listu kraljujejo sezonske jedi, pripravljene le iz najboljših sestavin, ki jih vrhunsko dopolni vinski svetovalec - sommelier. Vsaka dobra restavracija ga mora imeti, da gostom predstavi pestre okuse slovenskih in tujih vin iz vinske kleti. Maribor in okolica ponujata čudovite kotičke za preživljanje prostega časa in veseli smo, da smo prav mi našli tega posebnega, ki danes razveseljuje goste od blizu in daleč, gosti poroke, praznovanja, piknike in ponuja kulinarična doživetja, kakršna lahko pričara le res dobra restavracija. 

dobra-restavracija-maribor-okolica_4

PEC - dobra restavracija Maribor okolica kjer šefova ponudba nikoli ne razočara

Zavedamo se, da ni le dobra hrana tisto, zaradi česar smo postali znani kot dobra restavracija Maribor okolica. Razvajamo vse vaše čute, ne le brbončic. Tako kot je naša hrana privlačna na pogled, je tudi naš ambient okusno urejen v skladu z idilično naravo, ki nas obdaja. 

V restavraciji si želimo zadovoljiti kulinarične zahteve naših gostov ob različnih priložnostih. Prav poroke, abrahami, ostala praznovanja in poslovna druženja so tista, za katera je naša dobra restavracija Maribor okolica vedno prava odločitev. Brez težav se prilagajamo našim gostom, a večji izziv so nam tisti, ki se nam popolnoma prepustite. 

Naši gostje so zadovoljni gostje in to nam največ pomeni, zato se bomo tudi v prihodnje trudili ostati tista restavracija na katero boste najprej naleteli, ko boste iskali dobro restavracijo Maribor okolica. 

Najbolje bo, da se sami prepričate, zakaj nam pravijo dobra restavracija Maribor okolica. Vljudno vabljeni, da nas obiščite, predhodno pa nas lahko tudi pokličite za rezervacije ali druga vprašanja.

 • pon

  12:00 - 22:00

 • tor

  zaprto

 • sre

  12:00 - 22:00

 • čet

  12:00 - 22:00

 • pet

  12:00 - 22:00

 • sob

  12:00 - 22:00

 • ned

  12:00 - 18:00

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si