Dodaj svoje podjetje

Dobra kosila Trebnje |

Se sprašujete kje v mestu Trebnje se strežejo dobra kosila ali kje se lahko okrepčate z bogato obloženim krožnikom sveže pripravljene dnevne malice? Pričakujemo vas v GOSTILNI MEGLIČ. 

Smo gostilna s tradicijo, ki je danes v bližnji in daljni okolici poznana po tem, da streže dobra kosila, Trebnje pa razveseljujemo tudi z dodatno ponudbo degustacije dolenjskih odprtih vin, kolesarsko točko in podobno. 


Dobra kosila Trebnje

Ne le dobra kosila Trebnje, na voljo imamo tudi veliko teraso z urejenim otroškim igriščem, parkirišče in prostor za zaključene družbe, ki ga lahko popestrimo z nastopom hišnega ansambla. 

Na dobra kosila Trebnje pridite k nam, ne bo vam žal. 

V prijetnem ambientu vas pričakujemo s prijazno postrežbo, ki vam bo na mizo prinesla odlične, sveže pripravljene domače tradicionalne jedi.

Poskrbimo, da greste od nas vedno siti in se lačni z veseljem vračate na dobra kosila Trebnje. VABLJENI!

Dobra kosila Trebnje strežemo: 

torek-sobota: 7.00-21.00
nedelja: 8.00-17.00
prazniki: 10.00-17.00
ponedeljek: zaprto

Dobra-kosila-Trebnje_10

Poleg tega, da za vas pripravljamo dobra kosila, so Trebnje odlično izhodišče za turizem po vinskih goricah!

Ko gremo po vinskih goricah pravimo »Gremo po rob´!« Podnevi se ustavimo pri odprtih vratih, zvečer pa gledamo, kje je še kakšna luč, da nas lastniki zidanic gostoljubno sprejmejo. 

Nekajurno potepanje po Trebanjskih vinskih goricah, kjer se združuje prijetno s koristnim, bo popestrilo vaš dan. 

Popotovanje običajno začnemo v gostilni Meglič in nadaljujemo skozi Nemško vas in vas Lukovka do vinske gorice Skrovnica, kjer se že prileže kozarček rujnega. Med tem uživamo v pogledu na kočevsko hribovje in Trdinov vrh. Pot se nadaljuje do zidanice Zupančič v Gradišču, kjer nam z veseljem pokažejo polno zidanico starega vinogradniškega in ostalega orodja. 

Nato se odpravimo do kapele Sv. Jožefa na Gradišču, kjer nam ključar razodene zgodovino kapele in domačinov. Poleg je tudi »CVIČKOVA BRAJDA« kjer so posajene trte iz katerih se pridela cviček, vključno z najstarejšo trto modre kavčine iz Lenta. Zanimiva je tudi skulptura Sv. Jožefa v naravni velikosti.

Izkoristite lahko tudi priložnost za balinanje na piknik prostoru

Na poti proti Lanšprežu se seveda ustavimo še v kakšni zidanici ali hramu. Ko prispemo do kapele Petra Pavla Glavarja, nam prijazni čebelar ob degustaciji medenih izdelkov razkrije zanimivosti graščine.

Zaključek poti je v gostilni Meglič, lahko pa tudi v katerih izmed zidanic ali hramu s harmoniko  ali brez.

Po Trebanjskih vinskih goricah ne boste hodili ne lačni ne žejni. Ponudbo prilagodimo času, skupini in terminu ter individualnim željam. 

Za dodatrne inf. smo Vam na voljo.

Idejni  projekt: Martin Meglič v sodelovanju z člani Društva vinogradnikov Trebnje

Dobra-kosila-Trebnje_11K nam pridite na dobra kosila Trebnje ali pa rezervirajte apartma "MODRA FRANKINJA v Zidanici Meglič

Če želite uživati sredi vinskih goric in spoznati drugačen turizem, naš apartma "Modra Frankinja" združuje naravo, mir, počitek in užitek. 
Apartma se nahaja sredi vinske gorice Skrovnica, Lukovek 21a, 8210 Trebnje, N:45,074  ; E:15,021

Apartma je od gostilne Meglič, kjer za vas pripravljamo dobra kosila, oddaljen 5 km.  Nahaja se sredi vinske gorice Skrovnica, Lukovek 21a, 8210 Trebnje, N:45,074  ; E:15,021

Pot Vam pokaže gospodar, tam pa Vas pričakata Mir, Petje ptic in Dobra vinska kapljica.

Apartma je sodobno opremljen in ponuja popolno udobje. Na voljo so dnevni prostor z mini kuhinjo, spalnica s francosko posteljo, otroška soba s pogradom, TWC. Uredimo tudi dodatno ležišče. Zidanica ponuja čudovito teraso, kjer lahko zajtrkujete, ob večdnevnem obisku pa imamo organizirane tudi programe obiska vinskih goric, muzeja muzeja vinogradniškega orodja, kapele, cvičkove brajde, planinske koče, pa tudi do Termalnih kopališč ni daleč. Priporočamo sprehod med vinogradi, kjer boste spoznali gostoljubnost dolenjskih vinogradnikov in odlično vinsko kapljico.

Odločite se za drugačen dopust in posebno doživetje časa in narave.

Za vse dodatne informacije in rezervacije smo vam na voljo: 
Martin :  041-648 631
e-mail: gostilna.meglic@siol.net
 • pon

  ZAPRTO

 • tor

  7:00 - 21:00

 • sre

  7:00 - 21:00

 • čet

  7:00 - 21:00

 • pet

  7:00 - 21:00

 • sob

  7:00 - 21:00

 • ned

  8.00-17.00 (prazniki 10-17)

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si