Dodaj svoje podjetje
Dobra domača gostilna Postojna

MIKLAVČIČ JANEZ S.P.- GOSTILNA MIKLAVČIČ


Velike Bloke 14, 1385 Nova Vas

Dobra domača gostilna Postojna |

GOSTILNA MIKLAVČIČ smo dobra domača gostilna Postojna. V dolgoletni tradiciji in z odlično gostinsko ponudbo smo prepričali že mnoge goste od blizu in daleč in tudi vas bomo, če se sprašujete katera je dobra domača gostilna na območju Postojne. 

Naša ponudba temelji na tradicionalni slovenski kuhinji in vrhunskih okusih, ki razvajajo brbončice, zato smo danes znani kot dobra domača gostilna Postojna.

Goste razvajamo z dnevno sveže pripravljenimi kulinaričnimi užitki, ki so pripravljeni iz najboljših, sezonskih in skrbno izbranih sestavin. 

dobra-domaca-gostilna-postojna_5

Dobra domača gostilna Postojna

Niso pa božanski golaž in druge slovenske jedi edino, zaradi česar smo dobra domača gostilna Postojna. Za svoje goste smo uredili tudi prijeten ambient in poskrbeli za domače vzdušje, kjer se boste odlično počutili. 

Za vas bo poskrbela prijazna, hitra in ustrežljiva postrežba, poleg tega pa lahko pričakujete tudi žepu prijazen cenik. 

Če ne veste katera je dobra domača gostilna, Postojna pa je mesto kjer jo iščete, vas z veseljem pričakujemo! 

dobra-domaca-gostilna-postojna_8

Obiščite nas in se prepričajte sami, da smo dobra domača gostilna Postojna!

Veliko truda smo vložili, da smo danes znani kot dobra domača gostilna Postojna in prepričani smo, da tudi vi ne boste razočarani. 

Naj vas prepriča gostoljubno vzdušje, urejen ambient, prijazna postrežba predvsem pa odlična kulinarična ponudba. Slovenske specialitete, pripravljene po preverjenih domačih receptih, so tiste po katerih je naša dobra domača gostilna Postojna najbolj znana. 

Naši krožniki so bogato obloženi samo z najboljšimi sestavinami, ki jih v kuhinji skrbno izbiramo in jedi pripravljamo z ljubeznijo, kar boste zagotovo tudi okusili. 

dobra-domaca-gostilna-postojna_10

Ko vam zadiši domača kuhinja, je MIKLAVČIČ dobra domača gostilna Postojna prava izbira

Vsak gost je za nas najpomembnejši, zato vemo da se boste radi vračali in da bo naša dobra domača gostilna Postojna še dolgo ostala poznana po svoji okusni ponudbi, prijaznem osebju ter odličnem vzdušju.  

Rezervacije sprejemamo po telefonu in elektronski pošti, saj je naša dobra domača gostilna Postojna tudi odlična izbira, če želite praznovati oz. organizirati dogodek za večje zaključene družbe. Vljudno vabljeni!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si