Dodaj svoje podjetje
Dober kozmetični salon Celje

KOZMETIČNI SALON, SIMONA STOŽIR, S.P.


Trnoveljska cesta 105, 3000 Celje

Dober kozmetični salon Celje |

Iščete dober kozmetični salon, Celje pa je mesto, kjer potrebujete ugodno in kvalitetno storitev? V sodobno in prijetno opremljenem kozmetičnem salonu SIMONA STOŽIR, S.P. vas z veseljem razvajamo!

dober-kozmetični-salon-celje_1

Dober kozmetični salon Celje

Trenutno vam naš dober kozmetični salon Celje nudi profesionalno manikuro, pedikuro in nego obraza, kmalu pa nameravamo dodati še druge kozmetične storitve, zato nas redno spremljajte. 

Želimo si, da bi s kvalitetno, po ceni dostopno ponudbo kozmetičnih storitev ostali znani kot dober kozmetični salon Celje, zato se za vas nenehno trudimo z dodatnimi izobraževanji ter razveseljujemo s posebnimi ugodnostmi. Preverite!

dober-kozmetični-salon-celje_13

Zakaj se naročiti k nam, če iščete dober kozmetični salon Celje?

Znani kot dober kozmetični salon Celje nismo postali kar tako, pač pa zaradi kvalitetne ponudbe, ki je tudi po ceni dostopna in celovito prilagojena našim strankam. 

Odločite se za naš dober kozmetični salon Celje če:
 • Iščete odlično razmerje med kvaliteto in ceno.
 • Si želite priti na vrsto za razvajanje v najkrajšem možnem času. 
 • Potrebujete izkušeno, natančno, profesionalno kozmetičarko.

Ker je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu, smo postali sinonim za dober kozmetični salon Celje in tudi v prihodnosti se bomo trudili ostati odlični, profesionalni ter po ceni dostopni za vas. 

dober-kozmetični-salon-celje_10

Želimo doseči in preseči vsa vaša pričakovanja. Ne bomo vas razočarali, če boste izbrali naš dober kozmetični salon Celje. 

V salonu se nenehno trudimo za vas. Storitve opravljamo na visokem nivoju, se dodatno izobražujemo, spremljamo trende in razvoj kvalitetnih kozmetičnih izdelkov, ki jih z veseljem ponudimo tudi vam. 

Dober kozmetični salon Celje: Salon smo za vas prijetno opremili, tako da se pri nas počutite udobno in sproščeno, razvajanje pa je popolno in končni rezultat več kot zadovoljiv. 

Iščete ugoden in dober kozmetični salon, Celje pa je mesto kjer ga v najkrajšem možnem času potrebujete? Kontaktirajte nas, če se želite naročiti na katero od naših storitev. Popolno se vam bomo posvetili in vas razvajali ter poskrbeli, da boste od nas odšli zadovoljni, urejeni in se radi vračali. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Bodite prisotni pri rojstvu Ramissia ve Slovenjsi

Pozdravljeni, Pozivam vas, ker sem ugotovil, da skrbite za kozmetiko. Smo češki wellness projekt Ramissio, ki vstopa na slovenski trg. Biti prisotni pri rojstvu in rasti Ramissia v Sloveniji. Poleg naravnih izdelkov nudimo edinstveno priložnost za delo in edinstven koncept. Cenimo lepoto zunanje in notranje. Projekt temelji na treh stebrih, fizičnem, psihološkem in finančnem zdravju. Vas zanima več informacij? Pridružite se naši brezplačni predstavitvi, če želite izvedeti vse informacije, ki jih potrebujete. Najbližji dogodek v Sloveniji je 1,12. v Zidanem Mostu. Če vas zanima, smo z veseljem rezervirali prostor, dogodek je zelo zanimiv. Upali bomo na možno sodelovanje. Istočasno izvlečite našo nepopolno Slovenijo. S spoštovanjem Ing. Zuzana Čechová www.ramissio.com/en FB: Ramissio Zuzana Čechová


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si