Dodaj svoje podjetje
KETER CENTER, JOŽICA HLADNIK S.P.

KETER CENTER, JOŽICA HLADNIK S.P.


Golnik 101, 4204 Golnik
KETER CENTER, JOŽICA HLADNIK S.P. delujejo na področju kiropraktike, v ponudbi pa imajo tudi terapevtsko masažo, ki vam lažje pomaga pri stresu in nakopičenju slabe energije. Drži se jih renome kot dober kiropraktik Ljubljana.

Kiropraktika se nanaša na alternativno medicino, zdravi pa celoten skelet in mišice, tudi v hrbtenici. Naše živčevje je močno povezan z našim organizmom, sama zgradba hrbtenice pa je tudi odvisna od samozdravljenja telesa. Konstantna prisilna drža lahko povzroči ogromno problemov in bolečin na hrbtnem predelu, ponavadi pa so nesreče, udarci, nepravilni gibi in poškodbe, vzrok tovrstnih težav. 

Kiropraktika spremlja, kako sta hrbtenica in naše zdravje povezana z živčnim sistemom in skuša odpraviti težave z atlasom v telesu. Kiropraktiki pa imajo različna mnenja. Eni so zagovorniki kiropraktike, ki priznava povezanost hrbtenice s živčnim in mišičnim sistemom, nekateri pa menijo, da kiropraktika spada pod uradno medicino, ki rešuje probleme in bolečine v predelu hrbtenice. Z dolgotrajnimi problemi  hrbtenice lahko pride do blokade živcev, ki so povezani s hrbtenico in z organi. Tako nastane velika možnost infarkta, vzrok pa tiči v prvem in drugem prsnem vretencu. S kiropraktiko odpravljajo ali olajšajo bolečine, ki se pojavijo zaradi nepravilnega premika v hrbtu. 

Kiropraktika se izvede ročno in nežno, prilagodi pa se glede na težave pacienta. Fizično in psihično stanje vsakega posameznika narekuje, kako bo upošteval navodila, ki se nanašajo na pravilno fizično aktivnost in vzdrževanje le te, potrebno pa je premisliti, kako izboljšati način življenja.

Ga. Jožica Hladnik je zaupanja vreden kiropraktik v Ljubljani na Tržaški 2, poslujejo pa tudi v Kranju na Kidričevi 12., pozanimajte pa se tudi o Dino masaži, Ajuverdu in o Djotiš svetovanju.

Dobrodošli na naši dve lokaciji:
- Ljubljana, Tržaška cesta 2 (torek - cel dan; sobota - dop.)
- Kranj, Kidričeva 12  (pon in sre - cel dan)

Za vsa vprašanja vezana na dober kiropraktik Ljubljana in na naročanja, jih kontaktirajte.
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

zanima me povpraševanje za kiropraktiko

Ker imam hude bolečine v križu zaradi spondolisteze in čakam na operacijo fiksacije hrbtenice, bi se prej oglasila pri vas in naredila kiropraktično terapijo. Mogoče bi šlo že ta torek, 21.8. Prosim če mi napišete koliko je cena ene terapije? Lep pozdrav


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si