Dodaj svoje podjetje

Dnevni počitek Ljubljana |

Če na svoji poti potrebujete dnevni počitek v okolici Ljubljane, ste na pravem naslovu. 

Najboljšo ponudbo za dnevni počitek Ljubljana boste našli le nekaj kilometrov iz prestolnice, pri nas v HOTELU TROJANE!

Za vas smo v treh nadstropjih uredili 21 sob (skupno 63 ležišč). V sobah vam je na razpolago balkon, wc, tuš in wifi, tako da bo nočni ali dnevni počitek več kot udoben. 

V kolikor boste prenočevali pri nas, vas bomo zjutraj razvajali tudi z odličnim zajtrkom. 

Dnevni-pocitek-ljubljana_3

Dnevni počitek Ljubljana

Za dnevni počitek Ljubljana ali večdnevni oddih pri nas, smo uredili prijetno in udobno opremljene sobe. Poleg tega vam je za sprostitev na voljo tudi uporaba urejenega hotelskega parka, v katerem lahko uživate, če ste pri nas rezervirali dnevni počitek Ljubljana ali pa ste prišli za dalj časa. 

Ne glede na to, ali se pri nas ustavite ker potrebujete dnevni počitek, ali pa boste pri nas ostali več dni in raziskali okolico Ljubljane, vedno ste dobrodošli. 

Prijazno vas bo sprejelo naše profesionalno in ustrežljivo osebje, za vaše popolno zadovoljstvo pa smo poskrbeli tudi z ugodnim cenikom, kar pomeni, da pri nas za dnevni počitek Ljubljana dobite najboljšo ponudbo. 


Še nekaj razlogov, da smo prava izbira, če je dnevni počitek Ljubljana storitev, ki jo iščete:

Za storitev - dnevni počitek Ljubljana - smo na idealni lokaciji. Le nekaj km iz prestolnice in na mirni lokaciji, stran od mestnega vrveža, a dovolj blizu da ga doživite, če to želite.

Svojim gostom vedno zagotovimo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, tako če iščejo dnevni počitek Ljubljana ali se pri nas odločijo ostati več časa.

Poleg kakovostne in ugodne ponudbe lahko pri nas pričakujte prijazno, profesionalno osebje, ki vam bo vedno pomagalo, ko želite rezervirati dnevni počitek Ljubljana ali druge storitve. 

Pohvalimo se lahko z veliko zadovoljnimi gosti od blizu in daleč. Nekateri med njimi redno koristijo naše hotelske usluge in nas priporočajo tudi drugim, ki iščejo ponudbo za ugoden dnevni počitek Ljubljana. Veseli bomo, če se boste tudi sami prepričali v našo odlično ponudbo. Pričakujemo vas!


Povpraševanje za storitev - dnevni počitek Ljubljana je visoko, zato nas čim prej kontaktirajte in ga rezervirajte. 

Vedno se potrudimo, da vam je dnevni počitek Ljubljana na voljo, ko storitev potrebujete.

A ker je povpraševanje visoko vam svetujemo, da tudi dnevni počitek Ljubljana pravočasno rezervirate in si tako zagotovite prosto sobo v terminih, ki vam najbolj ustrezajo.

dnevni-pocitek-ljubljana_17

Za vse informacije in rezervacije, ki se nanašajo na dnevni počitek Ljubljana, smo dosegljivi po telefonu 01/723-36-10 ali preko e-pošte: info@hoteltrojane.si. 

Naš cilj je, da se naši gostje izvrstno počutijo pri nas, ne glede na to, ali pridejo zgolj na dnevni počitek ali pa obiskat Ljubljano in okolico za več dni. 

Pri nas so dobrodošli posamezniki, pari, družine in skupine. 

Kadar koli lahko oddate povpraševanje za dnevni počitek Ljubljana ali preverite razpoložljivost sob, če želite pri nas ostati dlje časa in iščete nočitve z zajtrkom (bed and breakfast). Vedno smo dosegljivi za vas in bomo z veseljem pripravili vse za vaš obisk!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si