Dodaj svoje podjetje

DIGITALNI TISK MARIBOR |

GRAFIČNA DEJAVNOST, OGLAŠEVANJE IN TISK-CREA DESIGN, DAMJAN TIŠLJARIĆ s.p. je podjetje, ki vam nudi kvalitetne storitve s področja digitalnega tiska, tiskovin, ostalih vrst tehnik tiska, tekstila, laserskega graviranja ter izdelavo stenske dekoracije.

Smo sinonim za kvaliteto, zato ne odlašajte z naročilom, če iščete kvaliteten digitalni tisk v Mariboru. 


Digitalni tisk Maribor - storitev, ki jo prilagodimo vam!

Iščete zanesljivega, ugodnega in prilagodljivega strokovnjaka za digitalni tisk? Maribor ima rešitev za vas!

Podjetje CREA DESIGN namreč sestavlja izkušena ekipa, ki se nenehno izobražuje, spremlja novosti na področju svojega delovanja in za storitev digitalni tisk Maribor uporablja najsodobnejšo tehnologijo. Vse to nam omogoča, da za vas izdelamo tiskovine, ki jih odlikuje natančna izvedba, prilagojena vašim potrebam in željam. 

Digitalni tisk Maribor: pravočasno izvedemo najzahtevnejša naročila in vam pomagamo pritegniti pozornost

Vsako mlado podjetje za dober začetek potrebuje poslovne vizitke in promocijski material. Tisk na majice, izdelava vizitk in digitalni tisk so v Mariboru bolj dostopne storitve, odkar deluje podjetje CREA DESIGN, ki ponuja odlično storitev - digitalni tisk Maribor. Naše poslovne vizitke vam bodo omogočile večjo prepoznavnost na trgu. Zagotovite si najboljši digitalni tisk v Mariboru pri nas!

Seveda digitalni tisk Maribor ni storitev namenjena le novonastalim podjetjem, pač pa tudi tistim, ki so že dalj časa prisotna, pa si želijo tako ali drugače zgraditi in povečati svojo prepoznavnost.

Digitalni tisk Maribor z veseljem ponudimo vsem, ki ga potrebujejo in danes se lahko pohvalimo s številnimi dolgoročnimi sodelovanji in partnerji.

Naša najboljša referenca so zadovoljne stranke, zato se vsak dan posebej trudimo, da upoštevamo njihove želje in obenem zagotovimo kakovostno storitev ter si s tem zagotovimo zaupanje bodočih in obstoječih strank, ki potrebujejo digitalni tisk Maribor. 

Ponujamo vam:

 • Avtografika: oblačenje vozil v folije, reklamne nalepke... 
 • Digitalni tisk Maribor: tiskamo vse vrste tiskovin kot so: vizitke in izdelava vizitk, brošure, zloženke, dopisni listi, letaki, ceniki, vabila, katalogi...    Pri tisku velikega formata pa vam tiskamo ceradna platna, plakate, nalepke, folije za avtografiko, 3D nalepke, svetlobne table... 
 • Tampo in sitotisk na različne materiale kot so pisala, vžigalniki, obeski, plastični materiali... 
 • Tisk in vezenje na tekstil: športna oblačila, delovna oblačila, tisk na majice, kape... 
 • Izdelujemo tudi našitke 
 • Lasersko graviranje na les, kovine, plastične materiale, aluminij Izdelava obeskov iz PVC-ja, akrilnega stekla 
 • Poslovna darila 
 • Stenska dekoracija: izdelujemo stenske dekoracije poljubnih dimenzij in oblik, po želji pa opravimo tudi montažo

DIGITALNI TISK MARIBOR |


Na voljo smo v celotni Podravski regiji, naše stranke pa so zadovoljne zaradi korektno opravljenih storitev.

Za digitalni tisk Maribor ste prišli na pravi naslov, vse večkrat pa se na nas obrnejo tudi stranke iz širše okolice oziroma vse Slovenije, saj smo s svojimi storitvami na področju tiska postali dobro prepoznaven in zaupanja vreden partner, ki digitalni tisk Maribor ponudi kvalitetno, ugodno in hitro. 

digitalni-tisk-maribor_5

Zakaj digitalni tisk Maribor in druga tiskarska dela, zaupati nam?

 1. Tako za digitalni tisk kot tudi ostale dejavnosti, ki jih za vas opravimo v sodobno opremljenih poslovnih prostorih v Mariboru nudimo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. 
 2. Ker za digitalni tisk Maribor uporabljamo najsodobnejše stroje in tehnologijo, imamo pa tudi ustrezno znanje in bogate izkušnje, zmoremo vsa naročila vezana na digitalni tisk, sitotisk, tampotisk, itd. opraviti pravočasno
 3. Upoštevamo vaše želje vezane na naročilo za digitalni tisk Maribor, izdelavo promocijskega materiala in dekoracije, z veseljem pa vam tudi svetujemo in predlagamo kvalitetne, učinkovite, uspešne, vizualno in cenovno ustrezne rešitve, na katere sami niste pomislili. 
 4. Digitalni tisk Maribor omogoča nezahtevno, hitro in prilagodljivo izvedbo.
 5. Vemo, da je nizka cena pomembna pri odločitvi, zato vas z veseljem razveselimo z odličnim cenikom, saj je digitalni tisk Maribor cenejši od ostalih tiskarskih storitev, hkrati pa z njim ustvarimo odlične reklamne učinke. 

digitalni-tisk-maribor_24

Glavne prednosti, ki jih prinaša digitalni tisk Maribor so: 

- Digitalni tisk Maribor je storitev, s katero poskrbimo za kreativno podobo na različnih materialih in na večjih površinah


- Za digitalni tisk Maribor uporabljamo visoko kakovostne barve. Tiskovine lahko uporabljate kjer koli, saj so odporne na vremenske vplive. 


- Tiskanje s profesionalnim strojem za digitalni tisk je hitrejše, bolj obstojno in cenejše v primerjavi z ostalimi postopki


- Za manjše naklade je najboljša izbira, tako glede časa izvedbe kot tudi finančno, saj se digitalni tisk Maribor opravi neposredno iz datoteke, ne pa z izdelavo filmov

Oglejte si našo galerijo tiskovin, ki nastajajo vse od takrat, ko smo prvič ponudili digitalni tisk Maribor. Prepričani smo, da bo odločitev po ogledu odličnih referenc lažja in digitalni tisk Maribor edina prava rešitev. 

Veselimo se dolgoročnega in uspešnega sodelovanja z vami, če je digitalni tisk Maribor, kar potrebujete!

Za vsa dodatna vprašanja, vezana na digitalni tisk Maribor ali za več informacij vezanih na izdelavo vizitk, tisk na majice ipd., nas kontaktirajte ali pa obiščite našo spletno stran. 

Z veseljem odgovorimo na kakršna koli vprašanja, ki jih odpira storitev digitalni tisk Maribor. 

digitalni-tisk-maribor_35

Prepričani smo, da vam lahko ponudimo ugodne, privlačne in učinkovite tiskarske rešitve, če potrebujete digitalni tisk v Mariboru. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si