Dodaj svoje podjetje

Digital MediaOrbis d.o.o. vključuje celotno tržno dejavnost, ki je v prvi vrsti preko medijev odgovorna za optimizacijo in učinkovitost oglaševanja posamezne stranke na najbolj produktiven način.
Nudimo vam :

RADIO OGLAŠEVANJE
Oglaševanje lahko opredelimo kot obliko komuniciranja, katerega naloga je informiranje, obveščanje o izdelkih ali storitvah potrošnikom.Oglaševanje na radiu – eden najboljših medijev za oglaševanje, saj doseže vaše poslušalce vsak dan ter ponuja številne priložnosti za interakcijo, razpravo s potencialnimi kupci, nagradne igre in še več.

JUMBO OGLAŠEVANJE
Zunanje oglaševanje kot medij je eden od najbolj učinkovitih načinov oglaševanja. Vaše sporočilo je potrošnikom na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Lokacije se določijo po individualni izbiri z ustreznim načrtovanjem, da vaše podjetje in izdelki izstopajo v ciljnem smislu.Na voljo so velikosti:400 x 300 cm, 504 x 238 cm, 500 x 240 cm ter 510 x 240 cm

SPLETNE STRANI
Privlačno oblikovanje, natančne tehnične zmogljivosti in strukture, ki jih spremlja organizirana skupina, katera deluje v skladu z vašimi željami in po potrebi nudi idejne rešitve. Le to je naš primarni cilj. Nudimo izdelavo od enostavnejših spletnih strani do kompleksnejših rešitev po ugodnih cenah. Bodite med prvimi zadetki iskanja v iskalniku Google za zagotavljanje storitev.

SEO
SEO optimizacija ali Search Engine Optimization (ang.) predstavlja različne metode in tehnike, ki se uporabljajo na spletnih straneh in tudi drugje s ciljem doseganja visokih zadetkov v iskalnikih kot so Google, Bing, Yahoo, itd. Ključne koncepte, ustvarjanje vsebin in gradnjo povezav za vas uspešno opravi naša ekipa.

OPTIMIZACIJA
Vsaka stran je oblikovana z uporabo metod in paradigem, ki zagotavljajo najhitrejše delovanje.

TEHNIČNA PODPORA
Izberite si zahtevno spletno stran ali pa preprosto statično različico, mi pa se vam bomo prilagodili, bili dostopni za vsa vaša vprašanja in pomoč, ko jo boste potrebovali. Tehnična podpora je sestavljena iz skupine ljudi, ki vas bo informirala in obveščala o vaši spletni strani ter usmerila k samostojnem nadaljnjem delovanju.

PROGRAMIRANJE
Programiranje spletne strani je individualno prilagojeno in izvedeno glede na želje vsake posamezne stranke. S pomočjo nasvetov strokovne ekipe vam je na voljo aplikacija usklajena z vašimi potrebami in zmožnostmi.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE
Grafično oblikovanje se uporablja, da bi z vizualno komunikacijo izrazili idejo ali sporočilo za obveščanje, prepričevanje in izobraževanje.Pomembna je vizualna podoba, izdelava in oblikovanje logotipa ter spletne strani. Oglejte si primere in ugotovite, kateri model vam najbolj ustreza.Sodobna komunikacija s trgom pomeni neizogiben medij kot sredstvo za prepoznavnost in poslovanje za dolgoročni odnos z obstoječimi in potencialnimi strankami

KLICNI CENTER
Želite predstaviti svoj izdelek na tržišču?! Vzemite v najem klicni center brez dodatnega vlaganja! Vse na enem mestu:
- NAJEM KLICNEGA CENTRA 
- NAJEM TELEFONSKIH LINIJ / Storitve telemarketinga
- NAJEM KLICNEGA OPERATERJA

Za dodatne informacije nas kontaktirajte!
 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Super ponudnik

Sem manjši podjetnik iz Kosez in uporabljam njihovo davčno blagajno. So super ekipa, imajo ažurno in natančno tehnično podporo. Res so poskrbeli za celovito rešitev za moje čevljarstvo, prodali so mi blagajno, ki je enostavna za uporabo, vnesli storitve in izdelke ter me s tem rešili davčnih tegob. Tako da za vaše čevlje poskrbim jaz, za blagajno pa poskrbi Mediaorbis :)


Prava izbira za DB

Pri podjetju sem najela davčno blagajno in vso potrebno opremo. Je res enostavna za uporabo tudi za tiste, ki se na tehnologijo na spoznamo preveč in omogoča hitro izdajanje računov. Ekipa pa je res prijazna in mi takoj pomaga ter razloži kakšno stvar, če je ne razumem. Če potrebujete davčno blagajno, je podjetje Mediaorbis prava rešitev!


Davčna blagajna

Najprej pohvalim g. Nejca, ki mi je urejal davčno blagajno, resnično sem bila skeptična kako bo...Program je res enostaven...kar pa je najboljse nobene skrite cene, imam kar nekaj znancev, ki imajo najem davcne blagajne drugje in so dobili racune za 100eur za posodabljanje poleg tega ko klicejo na podporo se jim klic racuna na minuto... jaz pa imam v mojo 11,90eur na mesec všteto vse tudi posodabljanje.Ljudje pazite se prevarantov.... Srčcno...


Prva stran v Googlu

S strani podjetja so me kontaktirali glede objav na spletu in prve strani v Googlu. Priznam na začetku sem bil precej skeptičen, a prijazna gospodična mi je vse razložila in zato sem se odločil za zakup objave na spletu. Sem zelo zadovoljen, stranke me najdejo hitro saj sem na prvi strani, kar je super saj nimam svoje spletne strani. Priporočam vsem podjetjem, predvsem pa tistim, ki nimajo svoje spletne strani.


Odlična davčna blagajna za frizerski salon

Iskala sem preprosto blagajno za moj frizerski salon in moram reči, da sem zelo zadovoljna s tem, kar ponuja davčna blagajna podjetja Mediaorbis. Predvsem se mi zdi, da je super prilagojena za frizersko storitev, pa še vse nadgradnje so brezplačne. V podjetju pa so vedno na voljo in prijazno pomagajo, ko česa ne znam.


TOP

Super blagajna, enostavna za uporabo, hitra odzvivnost ter ugodna ponudba, toplo priporočam!


pohvala

prava storitev za nas, hitro smo videli pozitivne učinke oz rezultate pri prodaji

Odgovor - DIGITAL MEDIAORBIS D.O.O.

Hvala, z veseljem vam pomagamo in se veselimo sodelovanja tudi v prihodnje. Lep pozdrav Digital Mediaorbis


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si