Dodaj svoje podjetje

Diamantno vrtanje betona |


Uspešno podjetje STIPLOVŠEK, D.O.O. vam nudimo hitro, ugodno in predvsem zelo kvalitetno diamantno vrtanje betona po Sloveniji. 

Imamo dolgoletne delovne izkušnje, visok nivo strokovne usposobljenosti, naše delo pa je podprto tudi s sodobno tehnologijo oziroma napravami, orodji in stroji za diamantno rezanje in vrtanje betona ter ostale storitve. 
diamantno-vrtanje-betona-v-sloveniji_25

Diamantno vrtanje betona v Sloveniji 

Poleg tega, da smo edini pravi naslov, če potrebujete diamantno vrtanje betona v Sloveniji, vam zagotovimo tudi odlično ponudbo drugih del s področja gradbeništva. 

Naše storitve: 
 • rezanje asfalta in betona
 • diamantno vrtanje betona v Sloveniji
 • strojna zemeljska dela 
 • urejanje okolice
 • kompletna gradnja večjih in manjših linijskih objektov
 • zemeljski izkopi
 • prevoz materialov in strojev

diamantno-vrtanje-betona-v-sloveniji_9

Najboljšo ponudbo za diamantno vrtanje betona v Sloveniji boste zanesljivo našli pri nas v podjetju STIPLOVŠEK, D.O.O.

Podjetje za diamantno vrtanje betona v Sloveniji STIPLOVŠEK, D.O.O. smo ustanovili leta 1992 z namenom, da bi ponudili ugodne in kvalitetne storitve. Do danes nam to tudi uspeva, kar potrjujemo s številnimi zadovoljnimi strankami in njihovimi odličnimi priporočil ter pohvalami. 

Ker pa si želimo tudi v prihodnosti ostati prva in prava izbira za diamantno vrtanje betona v Sloveniji, se nenehno dodatno usposabljamo, vlagamo v posodabljanje naprav in strojev in skrbimo, da smo vedno seznanjeni z vsemi najnovejšimi postopki, materiali ...


Kadar koli nas kontaktirajte, da vam pokažemo, zakaj je naša ponudba za diamantno vrtanje betona najboljša v Sloveniji!

Če boste diamantno vrtanje betona v Sloveniji prepustili nam, pričakujte: 

 • spoštovanje dogovorov
 • dela opravljena kvalitetno, natančno, profesionalno 
 • odlično razmerje med kakovostjo in ceno
 • prilagodljivost glede terminov in lokacije izvedbe del
 • bogato znanje in izkušnje

Ponosni smo, da nam diamantno vrtanje betona v Sloveniji dnevno zaupa vse več strank in veseli bomo, če boste med njimi tudi vi. 

Za ogled naših uspešno zaključenih projektov in za informativno ponudbo za diamantno vrtanje betona v Sloveniji, smo dosegljivi za vas. 

Veselimo se vašega povpraševanja!

diamantno-vrtanje-betona-v-sloveniji_27

Nismo pa vam v podjetju STIPLOVŠEK, D.O.O. na voljo le za diamantno vrtanje betona. V Sloveniji smo tudi zanesljiv, izkušen in usposobljen gradbeni partner, če potrebujete strokovnjaka za strojna zemeljska dela. 

Do danes smo uspešno zaključili mnoge gradbene projekte, kjer so bili potrebni zemeljski izkopi, izgradnja linijskih objektov ali pa diamantno vrtanje betona v Sloveniji. 

Naši projekti in priporočila zadovoljnih investitorjev, ki nam na svojih gradbiščih zaupajo diamantno vrtanje betona in ostale storitve, so naše najboljše priporočilo. Poleg tega pa za svojo kakovost in strokovnost jamčimo tudi z dolgoletnimi izkušnjami, visokim nivojem strokovne usposobljenosti in uporabo najmodernejše tehnologije, strojev in naprav za diamantno vrtanje betona in izkope.

Če želite preveriti naše reference za diamantno vrtanje betona v Sloveniji, nas kontaktirajte.

Z veseljem vam bomo predstavili svoje delo in za vas pripravili informativno ponudbo. Boljše za diamantno vrtanje betona v Sloveniji zagotovo ne boste dobili!

diamantno-vrtanje-betona-v-sloveniji_7

Kako se odločiti, komu boste zaupali diamantno vrtanje betona v Sloveniji?

Ko iščete izvajalca za diamantno vrtanje betona v Sloveniji, preverite kakšno opremo za rezanje in diamantno vrtanje betona podjetje uporablja ter njegove reference, izkušnje in priporočila.

Pomembno je, da sodelujete s strokovnjaki, ki so za izvajanje del, kot je diamantno vrtanje betona v Sloveniji, celovito usposobljeni, saj bodo samo na tak način storitve izvedene varno in kvalitetno. 

Obrnite se na nas za kvalitetno diamantno vrtanje betona v Sloveniji.

Po vseh slovenskih regijah smo dosegljivi za vas z najboljšo ekipo sodelavcev, ki so seznanjeni z dobrimi praksami in vsemi gradbenimi predpisi ter uporabljajo najnovejšo tehnologijo za diamantno vrtanje betona v Sloveniji.

Z nami bo diamantno rezanje betona v Sloveniji potekalo brez težav!

Nad našo ponudbo za diamantno vrtanje betona v Sloveniji ne boste razočarani. 

Vsakemu projektu se individualno posvetimo. Predani smo zagotavljanju zadovoljstva svojih strank, zato se vedno potrudimo, da dela potekajo hitro, ugodno, kvalitetno in skladno z vsemi dogovori glede tega, kako naj poteka diamantno vrtanje betona v Sloveniji.  

diamantno-vrtanje-betona-v-sloveniji_11

Da delamo dobro nam potrjuje vsak dan večje število zadovoljnih strank, ki so nam diamantno vrtanje betona v Sloveniji že zaupale. Upamo, da boste med njimi tudi vi!

Za vas bomo dela opravili na različnih objektih oziroma gradnjah. 

Na vaše povpraševanje za diamantno vrtanje betona v Sloveniji se bomo odzvali v najkrajšem možnem času in za vas upoštevaje vaše potrebe in zmožnosti pripravili najboljšo ponudbo, ki se nanaša na diamantno vrtanje betona v Sloveniji. 

Na naše telefonske številke: 03/810-40 -90 in 041/646-552 ali po e-mailu info@stiplovsek.si smo dosegljivi za vsa vaša vprašanja, ki jih odpira diamantno vrtanje betona v Sloveniji. Z veseljem odgovorimo nanje in sodelujemo z vami na vašem gradbenem projektu.


Naša prioriteta je zadovoljstvo strank, zato imamo najboljšo ponudbo za diamantno vrtanje betona v Sloveniji. 

Zavedamo se, da so zadovoljne stranke naše najboljše priporočilo, da pridobivamo tudi nova naročila za diamantno vrtanje betona v Sloveniji. 

Zato se za vsakega naročnika storitev posebej potrudimo in na prvo mesto postavimo njegovo zaupanje in zadovoljstvo.

Mnoge smo že prepričali, da smo prava izbira za diamantno vrtanje betona v Sloveniji in tudi vas bomo, saj so garancija za našo strokovnost in kakovost naše dolgoletne izkušnje in znanje, seveda pa tudi dejstvo, da diamantno vrtanje betona v Sloveniji izvajamo z najsodobnejšimi stroji.

Kontaktirajte nas in si zagotovite najboljšo ponudbo za diamantno vrtanje betona v Sloveniji in bodite del širokega kroga zadovoljnih strank. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

fi 160

Pozdravljeni, potreboval bi tri preboje (fasada - soba) fi 160 mm za vgraditev rekuperatorja. Lokacija Celje LP Marko Vuk


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Diamantno vrtanje betona

Kvalitetno, fleksibilno in dostopno podjetje. Z veseljem sem sodeloval z njimi in bi jim diamantno vrtanje betona kadar koli brez skrbi spet zaupal.


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si