Dodaj svoje podjetje
Diamantno rezanje in vrtanje betona Ljubljana

ISMET JAŠARAGIĆ S.P.


Polica 10, 1290 Grosuplje

Diamantno rezanje in vrtanje betona Ljubljana |

V podjetju ISMET JAŠARAGIĆ S.P. smo celovito specializirani za obdelavo betona. Na voljo smo vam za diamantno rezanje in vrtanje betona, Ljubljana in okolica pa nas dobro poznata tudi po storitvah brušenja in sanacijah betona. 

Čeprav smo s sedežem podjetja v Grosupljem najbolj poznani v naši okolici, pa smo za storitve kot sta diamantno rezanje in vrtanje betona dosegljivi tudi širše. 

diamanatno-rezanje-in-vrtanje-betona-ljubljana_2

Diamantno rezanje in vrtanje betona Ljubljana

Smo strokovnjaki na svojem področju, kar dokazujemo z odličnimi referencami, dolgoletnimi izkušnjami in številnimi zadovoljnimi strankami ter poslovnimi partnerji. Prepričani smo, da lahko tudi vam za odlično ceno in v najkrajšem možnem času ponudimo diamantno rezanje in vrtanje betona v Ljubljani ali drugje. 

Za diamantno rezanje in vrtanje betona Ljubljana ste zagotovo na pravem naslovu. Kot že mnoge, bomo tudi vas prepričali s profesionalnostjo, hitro odzivnostjo ter odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno. 

Pripravili vam bomo ponudbo za diamantno rezanje in vrtanje betona Ljubljana, kateri ne boste mogli reči. Pokličite nas!

diamantno-rezanje-in-vrtanje-betona-ljubljana_4

Zakaj za diamantno rezanje in vrtanje betona izbrati nas? 

V podjetju smo postali sinonim za diamantno rezanje in vrtanje betona Ljubljana, pa tudi drugje po Sloveniji smo se že uveljavili kot zaupanja vredno podjetje, ki diamantno rezanje in vrtanje betona opravili najbolj ugodno in najbolj kvalitetno ter v najkrajšem možnem času. 

In zakaj za diamantno rezanje in vrtanje betona poklicati nas? 

 1. Uporaba sodobnih tehnologij, s katerimi izvajamo diamantno rezanje in vrtanje betona, omogoča krajši čas izvedbe. 
 2. Obdelava je cenejša. 
 3. Pnevmatska orodja v primerjavi z orodji za diamantno rezanje in vrtanje betona povzročajo poškodbe gradbenih konstrukcij. 

Poleg tega, da smo na voljo za diamantno rezanje in vrtanje betona Ljubljana, lahko s temi orodji poskrbimo tudi za rezanje asfalta, opeke in kamna. 

diamantno-rezanje-in-vrtanje-betona-ljubljana_8

Zakaj uporabljamo diamantno rezanje in vrtanje betona?

Diamantno rezanje in vrtanje betona najpogosteje uporabljamo, ko so potrebni izrezi za vgradnjo stavbnega pohištva - vrat, oken ali stopnic. Pogosto storitev izvedemo tudi pri sanaciji odtočnih cevi, ali ko je potrebno urediti dostop do plinske infrastrukture, optike ipd. 

Pnevmatska kladiva so preteklost, diamantno rezanje in vrtanje betona pa tista storitev, ki ji Ljubljana in ostali kraji najbolj zaupajo. Uporabljamo sodobna vrtalna in rezalna orodja, s katerimi relativno tiho, brez poškodb materiala in hitro režemo najtrše materiale. 

Mi vam bomo zagotovili natančno, varno, po ceni sprejemljivo in kvalitetno storitev oziroma diamantno rezanje in vrtanje betona Ljubljana. 

Poleg vsega že naštetega pa diamantno rezanje in vrtanje betona prinaša še eno prednost. Diamantna rezila zagotavljajo ravne in gladke reze kar omogoča enostavno obdelavo površine. 

Potrebujete ugodno, kvalitetno in v skladu z vašimi željami opravljeno diamantno rezanje in vrtanje betona, Ljubljana pa je mesto, kjer podjetje, ki bo storitve za vas izvedlo iščete?

ISMET JAŠARAGIĆ S.P. smo podjetje, ki vam bo na enem mestu ponudilo najboljše rešitve za diamantno rezanje in vrtanje betona, pokličite nas!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si