Dodaj svoje podjetje
STIPLOVŠEK D.O.O.

STIPLOVŠEK D.O.O.


STIPLOVŠEK D.O.O.
5 (1)
Belo 20, 3240 Šmarje pri Jelšah
Delamo hitro, ugodno, zanesljivo in kvalitetno, zato smo prava izbira, če potrebujete strokovnjaka za diamantno rezanje betona v Sloveniji. 

V podjetju STIPLOVŠEK D.O.O. smo celovito specializirani na področju gradbenih storitev.

Poleg tega nudimo tudi strojna zemeljska dela (izkopi, kompletna gradnja linijskih objektov, prevoz materialov in strojev, urejanje okolice ...). 
diamantno-rezanje-betona-v-sloveniji_1

Diamantno rezanje betona v Sloveniji

Diamantno rezanje betona v Sloveniji izvajamo že dolgo. Ponašamo se z bogatimi izkušnjami in odličnimi referencami. Vlagamo v posodabljanje opreme in dodatno usposabljanje kadra, da vam za diamantno rezanje betona v Sloveniji zagotovimo najboljšo ponudbo. 

Če se odločite za sodelovanje z nami in nam boste zaupali diamantno rezanje betona v Sloveniji, lahko vedno pričakujete strokovnost, hitro odzivnost, fleksibilnost in seveda odlično razmerje med kakovostjo in ceno. 
diamantno-rezanje-betona-v-sloveniji_8

Za diamantno rezanje betona v Sloveniji izberite izkušeno podjetje, ki bo prisluhnilo vašim željam in v dogovorjenih rokih zagotovilo kvalitetno storitev. 

Zadovoljstvo naših strank nam največ pomeni, zato se pred izvedbo vseh del z naročnikom del dogovorimo o vseh podrobnostih. Svetujemo časovno in finančno najboljše rešitve in poskrbimo, da diamantno rezanje ali vrtanje betona ter ostale storitve potekajo gladko. 

Ponosni smo, da smo po priporočilih mnogih stalnih pa tudi novih strank poznani po kakovosti, ter da za diamantno rezanje betona v Sloveniji ponujamo konkurenčno storitev, prilagojeno vam. 
diamantno-rezanje-betona-v-Sloveniji_22

Imamo najboljšo ponudbo za diamantno rezanje betona v Sloveniji. Preverite!

V podjetju STIPLOVŠEK, D.O.O. se trudimo za zadovoljstvo svojih strank. Zato za diamantno rezanje betona v Sloveniji ponujamo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno ter smo povsem prilagodljivi glede lokacije in terminov izvedbe del, ki so vsa realizirana v rokih. 

Da bi nenehno ohranjali visok nivo strokovnosti in kakovosti svojega dela, vlagamo v posodabljanje strojne opreme za diamantno rezanje betona in skrbimo za izobraževanje oziroma usposabljanje našega kadra. 

Naši zadovoljni naročniki so naše najboljše reference oziroma priporočilo, da za diamantno rezanje betona v Sloveniji zagotavljamo odlično ponudbo in veseli bomo, če boste med njimi tudi vi. 

Na voljo smo vam za: 
 • kronsko vrtanje betona premera lukenj od fi 54 do fi 360
 • diamantno rezanje betona do globine 38 cm
 • rezanje asfalta do globine 16 cm 

diamantno-rezanje-betona-v-Sloveniji_13

Imamo priporočila mnogih zadovoljnih strank in odlične reference, da nam lahko brez skrbi zaupate diamantno rezanje betona v Sloveniji!

Povpraševanje za diamantno rezanje betona v Sloveniji je vse večje, saj gre za hiter in čist postopek obdelave materiala brez vibracij, zaradi katerih bi sicer prišlo do poškodb in razpok ter posledično tudi stroškov za saniranje. 

Če si torej želite prihraniti čas in denar, se obrnite na nas in mi bomo zanesljivo poskrbeli, da dobite hitro, kvalitetno in ugodno diamantno rezanje betona v Sloveniji. 

Za več informacij o ponudbi nas kontaktirajte in se prepričajte sami, da smo zanesljiva izbira za diamantno rezanje betona v Sloveniji. Z veseljem bomo sodelovali z vami - pričakujemo vas z najboljšo ponudbo!
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Diamantno rezanje betona

Zelo se vesel, da sem izbral podjetje Stiplovšek, sodelovanje je bilo odlično in sigurno so med najboljšimi mojstri za diamantno rezanje betona v Sloveniji. Preveril sem več ponudnikov in sem pri njih dobil najboljšo ceno glede na to kako dobro in hitro so na koncu diamantno rezanje tudi izvedli.


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si