Dodaj svoje podjetje
CVETLIČARNA NA OVINKU MOJCA KOTAR S.P.

CVETLIČARNA NA OVINKU MOJCA KOTAR S.P.


Škrjančevo 1B, 1241 Radomlje
Cvetličarna Domžale

V podjetju CVETLIČARNA NA OVINKU MOJCA KOTAR s.p. vam nudimo prvovrstno in kvalitetno cvetje ter celovite cvetličarske in aranžerske storitve, zato smo prava izbira če vas zanima katera je dobra cvetličarna Domžale.

Smo strokovnjaki na področju rož in cvetja, Domžale pa se lahko pohvalijo z najboljšo cvetličarno v Osrednjeslovenski regiji.

V Domžalah skrbimo za rože in visoke standarde oblikovanja cvetlic da dosežejo cvetlični aranžmaji dovršen videz in moderen pridih. Cvetličarna Na Ovinku si vseskozi prizadeva, da je naše cvetje kvalitetno in sveže ter s tem povečujemo zadovoljstvo strank. Vsi imamo radi, da naš dom krasi cvetje in zelenje, saj smo tako bližje naravi in njenemu ambientu. Iz naše bogate ponudbe so najbolj iskane ikebane. Vse cvetje potrebuje redno nego in dovolj vode, če želimo doseči, da bo cvetlica uspevala po najboljših močeh in v najlepših barvah.

Cvetličarna Domžale vas vedno čaka s svežim in čudovitim cvetjem!

Tako pomlad kot tudi konec poletja vedno naznani uspeh in rast lepih cvetlic. Jeseni, ob dnevu vseh svetih pa se pričakuje, da imamo na voljo cvetlične aranžmaje za naše preminule. Takrat slovenske grobove krasijo ne samo sveče, ampak tudi prelepe ikebane in rože vseh vrst ter barv. V cvetličarni Na ovinku imamo obilno ponudbo cvetja za različne priložnosti, za dan mrtvih pa uredimo žalne aranžmaje po vaši izbiri.

Ko pomislite na "cvetličarna Domžale", je CVETLIČARNA NA OVINKU pravi in edini naslov za vas.
Veliko je nasvetov, kako se da izboljšati obstojnost rezanega cvetja in posledično podaljšati življenjsko dobo cvetlic v vazah. Aspirin dodan v vazo povečuje kislost vode, kar naj bi cvetju omogočalo boljše vsrkavanje. V praksi cvetju to ni prav nič pomagalo. Tudi ustna vodica naj bi malo pripomogla boljši rasti vaših rož, a tudi to ne bo nič kaj v prid vašemu cvetju. Da rože lepše in dlje cvetijo, pomagajo bakreni kovanci, ker baker sam po sebi deluje antibakterijsko. Nekateri v vazo dodajo malo varekine, ki pa obledi cvetlico, a zato roža kakšen dan več stoji pokonci v vazi. Najbolj pa zaleže sveža voda in redno menjavanje le-te.

Cvetličarna Domžale vam uredi cvetje za vse priložnosti!

Rože in ostale cvetlice so vedno dobrodošle tako za vesele kot tudi za manj vesele trenutke v našem življenju. V Domžalah, v cvetličarni Na ovinku poskrbimo, da so v ponudbi tako poročni kot tudi žalni aranžmaji.

Za vsako nevesto so na voljo primerni poročni šopki in okrasni aranžmaji za okrasitev vozil. Rože lahko primerjamo z glasbo, saj na nas vplivajo pomirjujoče in pozitivno, cvetličarna Na ovinku pa z razlogom nosi renome kot odlična cvetličarna DomžaleZ gojenjem in prodajo cvetlic se ukvarjamo poklicno oz. profesionalno. Zaradi tega svojim strankam vedno lahko ponudimo najlepše cvetje, ukvarjamo pa se tudi z zavijanjem daril, v ponudbi pa imamo tudi svojo lastno ponudbo darilnega programa.

Za vas imamo v ponudbi različno rezano cvetje, lončnice, balkonsko cvetje in ostale rože, ki jih uporabimo za različne namene aranžiranja daril, izdelavo vencev, ikeban, žarnih venčkov, različne dekoracije poslovnih prostorov in lokalov, žalne aranžmaje, poročne aranžmaje, adventne aranžmaje ...
cvetlicarna-domzale_30

Na voljo so vam naši darilni boni, s katerimi presenetite svoje najdražje in jim tako s prekrasnimi cvetličnimi aranžmaji polepšate dan.

Naša trgovina s cvetlicami je še prav posebno znana po tem, da nudimo tudi dostavo naših cvetličnih izdelkov, daril in aranžmajev. Za več informacij, povezanih z dostavo nas pokličite ali si oglejte spletno stran.

Znani smo tudi po tem, da se CVETLIČARNA NA OVINKU za vsako stranko še posebej potrudi in da smo vedno veseli vsake nove in tudi stalne stranke. Domžale pa se lahko pobahajo s cvetličarno, ki ji lahko zavida vsa Slovenija. Naši cvetlični aranžmaji in rože dišijo daleč naokrog.

V Domžalah CVETLIČARNA NA OVINKU pričakuje vaš obisk, za dodatne informacije, vezane na cvetličarna Domžale, prelepe cvetlice, sveže rezano cvetje, poročne šopke in aranžmaje, vence, ikebane, žalne aranžmaje, pa nas pokličite, pojdite na našo spletno stran ali pa se osebno oglasite in si oglejte vso ponudbo naše prodajalne cvetlic, rož in celotnega darilnega programa.

Cvetličarna Domžale Na ovinku vas pričakuje!

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naših kontaktih. 
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si