Dodaj svoje podjetje

Čistilni servis Štajerska |

SIJAJ PLUS, Ivan PLAVEC s.p. smo poznani tudi kot čistilni servis Štajerska. 

Čistilni servis Štajerska je naš sinonim, kot tudi naša glavna dejavnost, s katero se ukvarjamo že vrsto let in strankam iz vse regije zagotavljamo hitro, temeljito, profesionalno in tudi ugodno opravljene storitve. 

cistilni-servis-stajerska_10

Čistilni servis Štajerska

Kot čistilni servis Štajerska smo seveda celovito dosegljivi za čiščenje vaših domov in stanovanj, kot tudi poslovnih prostorov. Pri slednjih opravilih sodelujemo s številnimi podjetji, ki potrebujejo redno storitev in vzdrževanje čistoče na delovnem mestu. 

Pri svojem delu smo natančni, vestni in temeljiti, prav tako pa zagotavljamo tudi hitro odzivnost in prilagodljivost, saj nam vaše zadovoljstvo največ pomeni. Prav pozorno zagotavljanje čistoče je tista naša lastnost, zaradi katere boste zagotovo po priporočilih vedno naleteli na nas, ko boste iskali čistilni servis Štajerska. 

cistilni-servis-stajerska_9

Kot čistilni servis Štajerska se ponašamo z ažurnostjo, visoko kvaliteto in nizkimi cenami

Ne glede na to ali gre za redno ali enkratno pomoč pri čiščenju vašega doma, pisarne in ostalih bivanjskih ter poslovnih prostorov, je naš čistilni servis Štajerska tu za vas. Namenite čas pomembnejšim stvarem, med tem pa se bomo mi pripeljali na lokacijo in poskrbeli za brezhibno čistočo. 

Veste da skrbno urejeni in čisti prostori zagotavljajo bolj zdravo, udobno bivanje, pa tudi večjo produktivnost? Dovolite nam, da za vse poskrbimo mi - SIJAJ PLUS čistilni servis Štajerska. 

cistilni-servis-stajerska_4

Zakaj je čistilni servis Štajerska SIJAJ PLUS edini pravi partner za vas?

Nekaj dobrih lastnosti zaradi kateri ostajamo prepoznaven čistilni servis Štajerska smo vam že našteli, z veseljem pa vam ponudimo še nekaj razlogov zakaj smo tudi edini čistilni servis Štajerska, ki ga boste potrebovali. 

 1. Ponujamo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. 
 2. Smo profesionalni, diskretni in prilagodljivi. 
 3. Dela opravimo v dogovorjenem roku. 
 4. Spoštujemo vaše zahteve in želje oziroma dogovore, ki jih sklenemo. 

Potrebujete čistilni servis, Štajerska pa je regija, kjer ga iščete? Obrnite se nas. Z razlogom nas priporočajo kot dober čistilni servis na Štajerskem in tudi vas ne bomo razočarali. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si