Dodaj svoje podjetje

Catering Vrhnika |

Če iščete dober in ugoden catering na Vrhniki, ste prišli na pravi naslov, saj bomo v našem družinskem podjetju Gostinstvo Dolinar d.o.o., kjer kuhamo z ljubeznijo, poskrbeli za celostno, okusno pogostitev, ki še tako zahtevnih brbončic ne bo razočarala. 

Menu za catering po predhodnem dogovoru s kuharjem prilagodimo vašim željam in potrebam. Nudimo catering pogostitve vseh vrst (hladni bife, hladno-topli bife, topli bife), odločite se lahko tudi za postrežbo na krožnikih ali ploščah. 

Organizacijo in izvedbo cateringa oziroma pogostitve, vam nudimo na izbrani lokaciji in ob vsakršni priložnosti po dostopni ceni. 

Poleg tega, da smo na voljo za catering Vrhnika, vodimo tudi tri restavracije, kjer se boste izvrstno najedli. 

catering-vrhnika_5

Catering Vrhnika

GOSTILNA GODEC

Paplerjeva ulica 12, 1354 Borovnica

Gostilna GODEC vam v prijetnem ambientu ponujamo izbrane sveže jedi po naročilu, klasične jedi in hišne specialitete. Na voljo imate tudi odprta in buteljčna vina,

V dopoldanskem času (od 9.00 do 15.00), vam ponujamo tudi malice in kosila. Vedno vam je na voljo več menijev. Naša ponudba obsega tudi več vrst in velikosti pizz, ki jih po želji dostavimo. 

Organiziramo tudi zabave za večje skupine, seminarje in poslovna kosila.

Gostilna CANKARJEV HRAM VRHNIKA

Ljubljanska c. 11360 Vrhnika

Tel.: 01 756 20 18

Fax.: 01 756 20 19

Mail: gostilna.cankarjevhram@siol.net

V naši gostilni na Vrhniki, vam ponujamo pester izbor jedi po naročilu, malice, kosila in turistične menije. Za vas opravimo tudi CATERING po vaših željah. Imamo tudi dostavo malic za podjetja in obrtnike.

Dostava hrane na dom: 051 662 211

Delelovni čas:

Odprto vsak dan od 6h do 24 h

Nedelja od 7h do 22h

MEHIŠKA RESTAVRACIJA IN PIZZERIJA FLAMINGO

Vrtnarija 3, 1360 Vrhnika

Tel.: 041 663 399

Mail: gostilna.godec@siol.net

V FLAMINGU na Vrtnariji imamo poleg pijače tudi PIZZE, TESTENINE, SOLATE in SLADICE.

Pizzerija & špageterija Flamingo je odprta vsak dan od 12 do 22 ure.

Za vse dodatne informacije, vezane na catering Vrhnika ali za rezervacije in naročila v kateri koli naši restavraciji, nas pokličite. Z veseljem smo vam na voljo. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si