Dodaj svoje podjetje

Bed & Breakfast Ljubljana |

V HOTELU TROJANE le nekaj kilometrov iz Ljubljane vas pričakujemo z odlično Bed & Breakfast ponudbo

Prijetno in domače opremljen hotel je prava izbira, če iščete ugodna prenočišča z zajtrkom na območju Ljubljane in z veseljem poskrbimo za vaše odlično počutje. 

Bed-Breakfast-Ljubljana_1

Bed & Breakfast Ljubljana

Naši gostje nas radi priporočajo, da smo dober in ugoden Bed & Breakfast Ljubljana in tudi vas bomo zanesljivo prepričali, da se boste k nam še kdaj z veseljem vrnili. 

Vse goste gostoljubno sprejmemo in se med njihovim obiskom potrudimo, da od ponudbe za Bed & Breakfast Ljubljana dobijo vse, kar so pričakovali. 

Sobe, kjer je na voljo Bed & Breakfast Ljubljana, so udobno opremljene in čiste. V treh nadstropjih je urejenih 21 sob s skupno 63 ležišči. Opremljene so z wc-jem, tušem, balkonom, na voljo je tudi wifi. 

Poleg tega pa pri nas dobite tudi resnično ugodne nočitve, saj je v ceno vključen še izvrsten, sveže pripravljen zajtrk. 

Zagotovo boste uživali tudi na našem lepem hotelskem vrtu. 

bed-breakfast-Ljubljana_2

Najboljša ponudba za Bed & Breakfast Ljubljana vas čaka pri nas, kontaktirajte nas za rezervacije. 

Povpraševanje za Bed & Breakfast Ljubljana je vedno zelo visoko, zato z rezervacijo ne odlašajte. 

Pri nas ste vedno dobrodošli za krajši ali daljši oddih in z veseljem bomo poskrbeli, da bo prav naša ponudba za Bed & Breakfast Ljubljana tista, ki jo boste tudi radi priporočali. 

Za vsakega gosta se potrudimo, da se pri nas dobro počuti. Naše osebje je zelo prijazno in prilagodljivo ter profesionalno, kar so le nekatere prednosti, da izberete nas, če potrebujete Bed & Breakfast Ljubljana.

Poleg tega se nahajamo na odlični lokaciji. Najdete nas le nekaj kilometrov iz prestolnice, kar vam omogoča miren počitek, hkrati pa ste dovolj blizu, da doživite tudi mestno dogajanje, če si to želite. 

Najbolj veseli smo številnih pohval naših zadovoljnih gostov, ki nas  za Bed & Breakfast Ljubljana stalno priporočajo in upamo, da se boste prišli tudi sami prepričat v našo odlično ponudbo. 

bed-breakfast-Ljubljana_5

Ne odlašajte z rezervacijo, če iščete dober in ugoden Bed & Breakfast Ljubljana!

Bed & Breakfast je zelo priljubljena oblika nastanitev in tudi v naši ponudbi ni nič drugače, zato sobe rezervirajte pravočasno. 

Na voljo so vam urejene nastanitve za krajši ali daljši oddih oziroma ugoden Bed & Breakfast Ljubljana, izberete pa lahko tudi sobe za dnevni počitek. 

Trojane so odlično izhodišče, da pri nas rezervirate Bed & Breakfast Ljubljana. Smo le nekaj kilometrov iz Ljubljane, tako da mestnega dogajanja ne boste zamudili, hkrati pa ravno prav odmaknjeni, da lahko izkoristite tudi uživanje v mirni okolici ali se odpravite na izlet v kateri drug del Slovenije. 

Svež in raznolik zajtrk za vas pripravimo vsako jutro, tako da se boste pred svojimi dnevnimi aktivnostmi dobro najedli, poleg tega pa smo vam vedno pripravljeni pomagati tudi, če potrebujete kar koli drugega. 

bed-breakfast-Ljubljana_3

Dostop do hotela je hiter in enostaven, kar je le še dodatna prednost, da za Bed & Breakfast Ljubljana izberete nas. 

Naše prijazno osebje vam bo tudi odgovorilo na vprašanja o tem, kaj početi v okolici, katere znamenitosti obiskati, kje je možno poskusiti dobro lokalno kulinariko itd., tako da smo prava izbira, če iščete Bed & Breakfast Ljubljana in želite po najbolj ugodni ceni dobiti največ.

VLJUDNO VABLJENI V HOTEL TROJANE, Bed & Breakfast Ljubljana!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si