Dodaj svoje podjetje
DENG CHENG D.O.O.

DENG CHENG D.O.O.


DENG CHENG D.O.O.
5 (4)
Peruzzijeva ulica 3A, 1000 Ljubljana

Azijska restavracija Ljubljana Rudnik |

Se sprašujete katera je dobra in ugodna azijska restavracija, Ljubljana Rudnik pa je mesto kjer vam je zadišala azijska kuhinja?

S svežimi azijskimi specialitetami, prijazno postrežbo in v prijetnem ambientu vas pričakujemo v azijski restavraciji RUNNING SUSHI & WOK na Rudniku! 

Naša azijska restavracija se nahaja v prvem nadstropju nakupovalnega centra Supernova Ljubljana. Naši gostje se najraje vračajo na kitajsko hrano in japonske specialitete, ponujamo pa tudi druge eksotične jedi in skrbimo za bogato izbiro solat ter sladic.

Azijska restavracija Ljubljana Rudnik je tista, kjer vsak najde nekaj po svojem okusu. 

azijska-restavracija-ljubljana_5

Azijska restavracija Ljubljana Rudnik

Če vam je všeč raznovrstna azijska hrana, je naša azijska restavracija Ljubljana Rudnik prava izbira!

Za vas dnevno pripravljamo svež sushi, maki, rezance in riž na različne načine, raznovrstne tople in hladne kitajske jedi ter ostale mesne, ribje in zelenjavne jedi, zaradi katerih smo znani kot dobra azijska restavracija Ljubljana Rudnik. 

azijska-restavracija-ljubljana_9

Zakaj še pravijo, da smo dobra azijska restavracija Ljubljana Rudnik?

1) Ker je na voljo tudi ponudba za študente in posebna ponudba "all you can eat".  V osrednjem delu naše restavracije se nahaja tekoči trak po katerem se v dveh nivojih mimo vas pripeljejo tako tople kot hladne jedi. All you can eat ponudba omogoča neomejen izbor jedi po izjemno ugodni ceni, zato nismo le kvalitetna, pač pa tudi ugodna azijska restavracija Ljubljana Rudnik. 

2) Ker ima naša azijska restavracija Ljubljana Rudnik dovolj prostora tudi za zaključene družbe. Pri nas ob odlični hrani obeležite poseben dogodek, praznovanje ali poslovno kosilo.

azijska-restavracija-ljubljana_11

Najboljša azijska restavracija Ljubljana Rudnik

Če ne veste katera je dobra in ugodna azijska restavracija Ljubljana Rudnik, nas morate obiskati.

Nad našo ponudbo, zaradi katere smo po priporočilih mnogih gostov najboljša azijska restavracija Ljubljana Rudnik, ne boste razočarani. 

Azijska restavracija Ljubljana Rudnik za goste vedno dobro poskrbi!

Za vas smo uredili prijeten ambient, v katerem lahko poskusite najrazličnejše azijske jedi. V naši kuhinji se iz skrbno izbranih, kvalitetnih in eksotičnih sestavin pripravljamo najboljše jedi, ki vas bodo nasitile in navdušile. 

Dovolite nam, da vam pokažemo, zakaj smo azijska restavracija Ljubljana Rudnik vredna ponovnega obiska. 

azijska-restavracija-ljubljana_26

Azijska restavracija Ljubljana je odprta vsak dan v delovnem času nakupovalnega centra. VABLJENI!

Prepričani smo, da boste med stalnimi gosti naše azijske restavracije tudi vi, ko nas spoznate. Nad odlično gostinsko ponudbo ne boste razočarani, saj lahko vsakič poskusite nove azijske specialitete in uživate v eksotičnih jedeh, ki jih še ne poznate. A to je le en razlog, zakaj je naša azijska restavracija Ljubljana Rudnik vredna obiska. 

Pridite tudi zato, ker boste pri nas vedno naleteli na odlično vzdušje in ugodne cene. Ne le da smo dobra, smo tudi ugodna azijska restavracija Ljubljana Rudnik. 

azijska-restavracija-ljubljana_32

Azijska restavracija Ljubljana Rudnik: All you can eat ponudba s tekočega traku!

Naša posebnost, po kateri je azijska restavracija Ljubljana Rudnik najbolj poznana je tekoči trak, s katerega si kar sami postrežete kar vam najbolj zadiši. Smo redka azijska restavracija Ljubljana Rudnik, ki ga ima, zato je izkušnja še toliko bolj posebna. 

Mimo vas se na tekočem traku pripeljejo vedno sveže pripravljene jedi, vi pa poskusite katero koli iz med njih, saj je all you can eat ponudba neomejena.

Obiščite nas in se prepričajte, da so priporočila naših gostov, da smo najboljša azijska restavracija Ljubljana Rudnik resnična. Se priporočamo!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

All you can eat - Cenik

Pozdravljeni. Zanima me cena All you can eat opcije. Zanima me cenik za vse ure in vse dni v tednu. Najlepša hvala.


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Najboljša azijska hrana

Na azijsko hrano k njim hodim že nekaj časa, vedno me prepriča bogata izbira jedi in seveda poceni all you can eat ponudba. Rada se vračam ker je samo njihova azijska restavracija takšna, kjer vedno najdem nekaj kar še nisem poskusila. Jih priporočam.


Dobra azijska restavracija

To je prva azijska restavracija v Ljubljani, ki sem jo obiskal in še danes se vedno vračam, ko sem v prestolnici. Zelo všeč mi je pestra izbira in pa tekoči trak, ki z majhnimi porcijami omogoča, da probaš vse kar si zaželiš. Odlična all you can eat ponudba, kakršne nima nobena druga azijska restavracija, ki jo poznam. Ugodno in okusno!


Azijka restavracija v Ljubljani vredna ponovnega obiska

Ugodne cene in super hrana, priporočam!


Odlična azijska

Naša najljubša azijska restavracija v Ljubljani! Vedno so zelo prijazni in vse jedi so sveže.


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si