Dodaj svoje podjetje

Avtobusni prevozi Ljutomer |

Podjetje AVTOBUSNI PREVOZI GAUBE D.O.O. z dolgoletno tradicijo in izkušnjami prevažamo potnike in izletnike po celotni Sloveniji in Evropi.

Prevoze opravljamo tako z avtobusi kot tudi s kombiji. Na voljo so vam prevozi s kombijem in najem kombija z voznikom ter kompletni prevozi oseb z avtobusom.

Avtobusni prevozi Ljutomer - po Sloveniji in Evropi z izkušenimi šoferji in udobnimi avtobusi

Avtobusni prevozi iz Ljutomera po celi Sloveniji in Evropi so prava izbira, če želite udoben in ugoden prevoz. Za vaše potovanje, izlet, ekskurzijo ali ogled vedno poskrbimo, da varno in pravočasno pridete na cilj in potem tudi nazaj domov.

AVTOBUSNI PREVOZI GAUBE d.o.o. smo zelo ažurni in prvorazredni, varno pa vozimo tako večje kot tudi manjše skupine. Prevažamo otroke iz vrtcev, šolarje, dijake, športnike, poslovneže, sindikate, društva, itd.

Avtobusni prevozi Ljutomer so lahko enkratni, z veseljem pa z naročniki naših prevozov tudi dolgoročno uspešno sodelujemo.

avtobusni-prevozi-Ljutomer_2

Najboljša prevozniška rešitev - avtobusni prevozi Ljutomer

Naši avtobusni prevozi Ljutomer so postali iskana storitev, saj je vedno zanesljiva, predvsem pa dostopna in prilagodljiva. Imamo sodoben vozni park in zaposlujemo izkušene voznike, ki bodo poskrbeli za vašo brezskrbnost na poti.

V več kot 20 letih delovanja, smo si pridobili številne stranke, ki se z nami rade prevažajo in so poskrbele, da imajo avtobusni prevozi Ljutomer resnično odlične reference, ki bodo zagotovo prepričale tudi vas, da nas izberete za svojega prevoznika.

Za vsa dodatna vprašanja, ki jih imate z avtobusni prevozi Ljutomer nas pokličite, povpraševanje pa nam lahko pošljete tudi po elektronski pošti in takoj bom poskrbeli za prevoz visoke kvalitete po dostopni ceni.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Ponudba za prevoz

Pozdravljeni. Prosim za pripravo ponudbe za prevoz 35 potnikov za območno društvo Izgnancev Gornja Radgona, dne 7.junija. Relacija prevoza bi bila iz G. Radgone do Brestanice pri Krškem, kjer bo srečanje društva Izgnancev Slovenije ob 11.uri. Prosim za pripravo ponudbe. Za vse dodatne informacije sem na voljo na telefon.: 040646615 Lep dan želim, Jože Rotar, predsednik območnega društva Izgnancev G. Radgona


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si