ARHIVE, ARHITEKTURNO PROJEKTIRANJE, D.O.O. | KVALITETEN ARHITEKT LJUBLJANA

Kvaliteten arhitekt Ljubljana

Deli podjetje
ARHIVE, ARHITEKTURNO PROJEKTIRANJE, D.O.O. | KVALITETEN ARHITEKT LJUBLJANA
0 (0 mnenj) | NAPIŠITE KOMENTAR
Vegova ulica 8, 1000, Ljubljana

POVPRAŠEVANJA

Imate vprašanje? Pustite povpraševanje in odgovor boste dobili v najkrajšem možnem času.

Pošlji povpraševanje

Delovni čas

 • ponedeljek
  -
 • torek
  -
 • sreda
  -
 • četrtek
  -
 • petek
  -
 • sobota
  -
 • nedelja
  -

O podjetju

Kvaliteten arhitekt Ljubljana |

Naše podjetje ARHIVE, ARHITEKTURNO PROJEKTIRANJE, D.O.O. vam nudi kakovostne in strokovne storitve na naslednjih področjih:

 • arhitektura
 • notranja oprema
 • legalizacija
 • urbanizem
 • projektno vodenje
 • BIM projektiranje 

Naš arhitekturni biro iz Ljubljane ima projekte po celi Sloveniji. Sodelujemo z najrazličnejšimi investitorji, tako fizičnimi kot pravnimi osebami, ki si želijo kvalitetne arhitekturne rešitve po meri. 

kvaliteten-arhitekt-ljubljana_1


Kvaliteten arhitekt Ljubljana

Veljamo za kvalitetne arhitekte iz Ljubljane, na naš biro pa se obračajo stranke iz cele Slovenije.  

Naročniki arhitekturnih storitev nam zaupajo zaradi izkušenj ter kreativnega in individualnega pristopa k iskanju najboljših rešitev.

Smo tudi ustrezno izobraženi in svoje znanje s področja arhitekture, inženiringa in projektiranja stalno nadgrajujemo. 

Naš cilj je (p)ostati sinonim za kvalitetno arhitekturo, ki je za uporabnike udobna in uporabna, hkrati pa za investitorje izvedljiva v optimalnem časovnem in stroškovnem okviru. 

S številnimi projekti potrjujemo, da smo na pravi poti, da ta cilj dosežemo in veseli bomo, če nam boste pri tem pomagali tudi vi. V kolikor je kvaliteten arhitekt v Ljubljani tisto, kar iščete, bomo z veseljem sodelovali z vami. 

kvaliteten-arhitekt-ljubljana_10

Izberite ARHIVE, kvaliteten arhitekturni biro iz Ljubljane 

Ne glede na to, za kakšen projekt iščete arhitekta v Ljubljani, z veseljem prisluhnemo vašim zamislim in se lotimo kakršnegakoli arhitekturnega izziva. 

Ukvarjamo se tako z novogradnjami kakor adaptacijami (več)stanovanjskih ter drugih objektov. 

Če imate parcelo, ne veste, kako in kaj lahko na njej gradite, se obrnite na nas in ne bomo vam na voljo le kot kvaliteten arhitekt. Poleg svetovanja in priprave idejne zasnove, smo vam na voljo tudi za pomoč pri pridobivanju projektnih pogojev in soglasij ter za izdelavo celotne projektne dokumentacije. 

Vsekakor je to ena od naših prednosti, saj zmoremo investitorjem, ki iščejo arhitekta in kvalitetno rešitev v najkrajšem možnem času, zagotoviti vse na enem mestu. To pa pomeni precejšen prihranek časa in denarja. 

Vsako arhitekturno projektiranje, svetovanje je individualno prilagojeno željam in proračunu stranke. Potrudimo se, da dobite največ za svoj denar in ste maksimalno zadovoljni z funkcionalnostjo in privlačnostjo arhitekturnih rešitev. 

arhitekturni-biro-ljubljana_2

Ne sprašujte se več, kako izbrati kvalitetnega arhitekta. V Ljubljani obiščite naš biro in si zagotovite pravo ponudbo 

V arhitekturnem biroju Arhive na naslovu Vegova ulica 8, 1000 Ljubljana ste vedno dobrodošli, da nam zaupate svojo vizijo glede arhitekture. Pozorno bomo prisluhnili vašim idejam, željam ter jih upoštevali pri iskanju najbolj kvalitetne arhitekturne rešitve. 

Delamo s ciljem, da ponudimo najvišjo kvaliteto bivanja. Da z arhitekturo dvignemo udobje na najvišji možni nivo in izpolnimo vse investitorjeve želje na način, da je arhitektura premišljeno postavljena v okolico, najsi objekt stoji v Ljubljani ali kjerkoli drugje. 

Naša arhitektura je sodobna in se prilagaja uporabnikom. Prostori, ki jih načrtujemo, so odprti, svetli in oblikovno skladni. Projektiramo po načelu trajnostne gradnje oziroma energetske učinkovitosti. Načrtujemo uporabo vrhunskih in preizkušenih materialov, ki niso le estetski, pač pa dolgoročno zmanjšujejo stroške v objektu zaradi svoje učinkovitosti in seveda pravilne umestitve. 

Da bi storitev zagotovili resnično najbolj kvalitetno, naši arhitekti delajo s programsko opremo BIM. Naročniku s tem omogočimo vpogled v zasnovo objekta, mi pa močno zmanjšamo možnost napak pri zasnovi. 


Estetsko dovršenost, hkrati pa uporabnost, udobje in trajnostno rešitev, naj vam pomaga doseči kvaliteten arhitekt. V Ljubljani ga zanesljivo najdete v našem biroju. 

Potrebujete več informacij? Vas zanimajo naše reference? Vaše iskanje kvalitetnega arhitekta v Ljubljani odpira dodatna vprašanja?

Pokličite in si zagotovite svoj termin v našem biroju. POVPRAŠEVANJA (0)

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu, na katerega jih pišete.


Komentarji (0)

Ocenite podjetje in napiši svoje mnenje o sodelovanju.

Tvoja ocena:

Podobna podjetja

KOLBL PLAST d.o.o.

Ugodni plastični izdelki Prekmurje

Prežihova ulica 4, 9000 Murska Sobota

OSNOVNA ŠOLA FRANCA LEŠNIKA-VUKA SLIVNICA PRI MARIBORU

Osnovna šola Franca Lešnika Vuka Slivnica pri Mariboru

Mariborska cesta 4, 2312 Orehova vas

ADOLF KUNEJ S.P.

Nizke gradnje Posavje

GORJANE 33 A, 8282 Koprivnica

LEPOTNI LB STUDIO, LAURA BANKO S.P.

Japonska metoda vrisovanja obrvi Štajerska

Savinjska cesta 25, 3310 Žalec

TOMAŽ PEROVŠEK S.P.

Izdelava pohištva po meri Ljubljana

Taborska cesta 34, 1290 Grosuplje