Dodaj svoje podjetje
Aktuarski izračun |

Če potrebujete aktuarski izračun obveznosti, ste na pravem naslovu. V družbi DRAP SVETOVANJE D.O.O. za vas izdelamo aktuarski izračun obveznosti od zaposlencev, ki je skladen z mednarodnimi računovodskimi standardi. Poleg tega, vam na enem mestu ponudimo tudi računovodsko in poslovno svetovanje. 

Aktuarski izračun

Aktuarski izračun je le del celovitih aktuarskih storitev, ki jih izvajamo. To so:
 • izračun rezervacij za dolgoročne obveznosti do zaposlencev iz naslova odpravnin ob upokojitvi in jubilejnih nagrad
 • aktuarski izračun za ostale obveznosti (iz naslova dolgoročnih nagrad, raznih oblik pomoči, odpravnin ...)
 • pomoč in svetovanje pri knjiženju postavk ali glede drugih problemov, na tem področju. 

Aktuarski izračun za vas pripravimo hitro in strokovno, skladno z najnovejšimi smernicami. Ustrezna višina rezervacij je potrjena s strani pooblaščenega aktuarja.

Če se torej lotevate poslovnega projekta in potrebujete pomoč pri izračunu finančne izvedljivosti, se obrnite na nas.

V dogovorjenem roku, natančno in zanesljivo poskrbimo za aktuarski izračun in drugo pomoč na tem področju. Kontaktirajte nas. 

aktuarski-izracun_3

Zakaj za aktuarski izračun poklicati naše podjetje DRAP SVETOVANJE D.O.O.?

 1. Smo hitro odzivni in fleksibilni.
 2. S strankami sodelujemo v obojestransko zadovoljstvo. Od nas lahko pričakujete oseben in profesionalen pristop ter visok strokovni nivo opravljenih storitev.
 3. Za vse svoje storitve (aktuarski izračun, računovodske storitve in poslovno svetovanje) nudimo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. 
 4. Aktuarski izračun rezervacij za zaslužke zaposlencev izdelujemo v skladu z Mednarodnimi računovodskimi standardi.
 5. Vsak aktuarski izračun je potrjen s strani pooblaščenega aktuarja.
 6. Imamo mnoge zadovoljne in uspešne stranke, s katerimi dolgoročno sodelujemo. 

aktuarski-izracun_1

Če iščete strokovnjake, ki bodo za vas hitro, ugodno in strokovno pripravili aktuarski izračun, ste na pravem naslovu. 

V družbi DRAP SVETOVANJE D.O.O. vam zanesljivo pomagamo, ko je potrebno pripraviti aktuarski izračun ter smo posebno specializirani, da vam pomagamo pri finančni izvedljivosti vaših projektov. 

Nudimo:

 • poslovno svetovanje, ki zajema pomoč pri vodenju projektov in storitve povezane z njihovo finančno konstrukcijo
 • računovodsko svetovanje
 • aktuarski izračun

aktuarski-izracun_28

Potrebujete aktuarski izračun? Prišli ste na pravi naslov!

Aktuarski izračun rezervacij za zaslužke zaposlencev izdelujemo v skladu z Mednarodnimi računovodskimi standardi. V skladu s temi standardi mora družba oblikovati rezervacije iz naslova dolgoročnih obveznosti, ki jih ima družba do svojih zaposlencev.

Aktuarski izračun v Sloveniji najpogosteje izdelujemo iz naslova obveznosti odpravnin ob upokojitvi ter jubilejnih nagrad, seveda pa se lahko aktuarski izračun naredi tudi za druge obveznosti, recimo iz naslova dolgoročnih nagrad, raznih oblik pomoči, neizokoriščenega letnega dopusta, odpravnin delavcem zaposlenim za določen čas in podobno.

Izračune izvajamo hitro in strokovno, pri čemer zasledujemo vse najnovejše smernice, zato smo prava izbira, če potrebujete aktuarski izračun. 

Ob tem vam pomagamo tudi pri knjiženju postavk in morebitnimi drugimi dilemami, s katerimi se srečujete na tem področju.

aktuarski-izracun_30

Aktuarski izračun je del obveznosti delodajalca, pri katerem vam zanesljivo pomagamo mi!

Aktuarski izračun predstavlja del obveznosti delodajalca, ki morajo biti urejene in obračunane skladno z veljavno zakonodajo in računovodskimi standardi. 

Aktuarski izračun rezervacij je možen samo pri pooblaščenem aktuarju, ki je na voljo v našem podjetju in bo podatke za aktuarski izračun  ustrezno pripravil. 

Za vse vprašanja ter za sodelovanje smo z veseljem dosegljivi za vas preko telefona in e-pošte, dodatne informacije pa lahko poiščete tudi na naši spletni strani. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Aktuarski izračun

Za nas so pripravili aktuarski izračun in s sodelovanjem smo bili zelo zadovoljni. So strokovnjaki na svojem področju in izjemno profesionalni. Z veseljem bom še sodeloval z njimi in jih priporočam podjetjem, ki za aktuarske izračune iščejo strokovnega partnerja.


Odlična storitev za aktuarski izračun

S podjetjem smo odlično sodelovali, ko smo potrebovali aktuarski izračun. Prepričale so nas njihova strokovnost, zanesljivost in pošteno delo, zato bomo z njimi zagotovo še sodelovali.


Aktuarski izračun rezervacije za jubilejne nagrade

Zelo so nam pomagali, ko smo potrebovali aktuarski izračun in z veseljem priporočam sodelovanje z njimi, saj so profesionalni, imajo izkušnje in znanje ter so resnično predani svojim strankam.


Aktuarski izračun

Zelo so nam pomagali, ko smo pripravljali aktuarski izračun. So odlično podjetje z izkušenimi zaposlenimi in vredni zaupanja. Prepričana sem, da bomo še dobro sodelovali.


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si