Dodaj svoje podjetje

ADEL D.O.O. -PE LJUBLJANA-ZALOŠKA je poslovna enota, ki poskrbi da je vaše vozilo vedno pripravljeno na vožnjo. Z dolgoletnimi in bogatimi izkušnjami s področja vzdrževanja vseh vrst vozil smo vam na voljo za kakovosten pregled, morebitna popravila ali pa za pripravo vozila na tehnični pregled vozila.

V poslovalnici ADEL Ljubljana-Zaloška opravljamo vse storitve kot so popravila vseh vrst avto električnih napeljav.
Na voljo imamo vso moderno opremo in dolgoletne izkušnje, s katerimi odpravimo vsako napako na električni napeljavi.

Opravljamo vsa vulkanizerska dela, kamor spada prodaja novih pnevmatik, tako letnih kot zimskih za različna vozila in za različne namene. Poleg prodaje gum seveda izvajamo tudi montažo in premontažo pnevmatik ter centriranje. Centriranje gum je pomembno zaradi manjše porabe goriva, manjše obrabe gum ter za varnejšo vožnjo. Za vsa omenjena dela imamo na voljo v naši delavnici vse potrebne stroje in opremo ter pridobljene dolgoletne izkušnje pri delu z različnimi pnevmatikami.

Servisiranje in popravila motorjev je le del naše dejavnosti. Tako z najsodobnejšo opremo poskrbimo, da morebitne napake v elektroniki motorja diagnosticiramo in odpravimo v najkrajšem možnem času, kar pripomore k večjemu zadovoljstvu naših strank. Opravljamo tudi ostala dela kot so priprava motorja na tehnični pregled - preverjanje pravilnega delovanja motorja in količine ter vrste izpušnih plinov, opravljamo menjavo olja, svečk, hladilnih tekočin, preverimo pa tudi stanje akumulatorja in kakovost zavorne tekočine.

Opravljamo še manjša kleparska in ličarska dela, ki pomenijo celovito ponudbo našega servisa.
V kolikor pa rabite samo kakšen rezervni del, vam ga priskrbimo in vgradimo po ugodni ceni, saj smo kot del sistema ADEL servisov člani mreže GAU ADRIA, ki skrbi za distribucijo kakovostnih, originalnih ali originalom enakovrednih rezervnih delov.

Za vsa dodatna vprašanja, ki jih imate vezane na ADEL D.O.O. -PE LJUBLJANA-ZALOŠKA nas pokličite na objavljene stike.


Delovni čas:
Pon. - pet.: 07.30 - 18.00
Sobota:      08.00 - 12.00

 • pon

  07.30 - 18.00

 • tor

  07.30 - 18.00

 • sre

  07.30 - 18.00

 • čet

  07.30 - 18.00

 • pet

  07.30 - 18.00

 • sob

  08.00 - 12.00

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si