Dodaj svoje podjetje
ADEL D.O.O. -PE BREZOVICA-ŠPAN

ADEL D.O.O. -PE BREZOVICA-ŠPAN


Tržaška cesta 547, 1351 Brezovica pri Ljubljani

Podjetje ADEL D.O.O. -PE BREZOVICA-ŠPAN smo najbolj prepoznaven avtomobilski servis v celotni regiji. S svojimi bogatimi in kakovostnimi storitvami, ki obsegajo vse storitve s področja nakupa, prodaje novih in rabljenih vozil, popravil in vzdrževanja vozil, hrambe pnevmatik, čiščenja vozil ter ostalih storitev, ki so potrebna za celostno storitev in popolno zadovoljstvo naših strank.

Smo avtomobilska hiša in servis, ki skrbi za vaše vozilo v popolnosti. Z dolgoletnimi in bogatimi izkušnjami s področja vzdrževanja vseh vrst vozil smo vam na voljo na Brezovici, kjer vam je na voljo bogata založena trgovina z rezervnimi deli, avtopralnico, kakovostno in moderno opremljenim servisom, vulkanizersko delavnico, kleparstvom in avtoličarstvom.


Opravljamo vse vrste storitev s področja vzdrževanja in popravil vozil kot so popravila električne napeljave, vulkanizerska dela, popravilo in vzdrževanje tako bencinskih kot tudi dieselskih motorjev, na voljo pa so vam tudi vsa ostala dela vzdrževanja in priprave vozil na tehnični pregled ter opravljanje tehničnega pregleda vašega vozila, pa tudi pripravo vozila na zimske pogoje vožnje.

Vsa dela opravljamo kakovostno, saj nam je v prvi vrsti pomembno vaše zadovoljstvo in varna vožnja.
 
V delavnici z najsodobnejšo opremo preverimo stanje različnih napeljav in morebitne napake diagnosticiramo in odpravimo v najkrajšem možnem času. Za celostno storitev opravljamo tudi vsa potrebna avtokleparska in avtoličarska dela.


Na izbiro imate tudi bogato založeno trgovino z originalnimi ali originalom podobnimi rezervnimi deli.
Razen trgovine z rezervnimi deli vam je na voljo tudi trgovina z novimi in rabljenimi vozili. Kot velik servisni center pa vzdržujemo tudi tovorna vozila, tahografe in podobno.
Poleg vsega naštetega pa si pri nas lahko ogledate bogato založen kolesarski in motoristični salon.

Za vsa dodatna vprašanja, ki jih imate vezane na ADEL D.O.O. -PE BREZOVICA-ŠPAN nas obiščite ali pa nas pokličite na objavljene stike.

Delovni čas:
Pon. - pet.: 08.00 - 18.00
Sobota:      08.00 - 12.00

 • pon

  07.30 - 18.00

 • tor

  07.30 - 18.00

 • sre

  07.30 - 18.00

 • čet

  07.30 - 18.00

 • pet

  07.30 - 18.00

 • sob

  08.00 - 12.00

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si