Dodaj svoje podjetje
ABCTOUR, PREVOZI IN STORITVE D.O.O.

ABCTOUR, PREVOZI IN STORITVE D.O.O.


Mrharjeva ulica 19, 1210 Ljubljana - Šentvid

ABCTOUR, PREVOZI IN STORITVE D.O.O. smo turistično podjetje, naša glavna dejavnost, po kateri nas poznajo pa so puščavske avanture, večdnevni izleti, potovanja na daljni vzhod, specializirani pa smo tudi za sejemska potovanja. Tako so vam na voljo ogledi vseh velikih in pomembnih sejmov, za vas pa lahko pripravimo ogled manjših, specializiranih sejmov.
Kolesarska puščavska avantura se lahko odvija v Maroku, kjer spoznavate Marrakeš, Skoura, Boumalne, TinghirRašidia, Erfoud, Nqob, Zagora, Agdz, Ouarzazate. Za vse navdušence bencinskih hlapov pa je na voljo enduro avantura. Maroko, ki je najzahodnejša od arabskih dežel, se od vseh dežel še najbolj približa naši predstavi o krajih, kjer se dogajajo zgodbe iz tisoč in ene noči.


Druga lokacija za uživanje v puščavskih avanturah je Tunizija, kjer se lahko prepustite različnim izzivom na brezpotjih mogočne Sahare.
Pripravljamo tudi potovanja po vaši meri, potovanja za organizirane skupine.

Pripravljamo vse vrste potovanj za organizirane skupine potnikov, ki vsebujejo strokovne ekskurzije za podjetja in zaključene skupine, pripravimo vam kakovosten team building, potovanja za zaključene skupine na različne turistične cilje, organiziramo počitnice in križarjenja, pa še mnogo več.
Na voljo so vam tudi strokovne ekskurzije, ki jih pripravljamo za osnovne in srednje šole.
Za družinske izlete pripravljamo enodnevne in večdnevne izlete in oglede. V prvi vrsti so obiski avanturističnih lokacij kot so npr. vodna mesta, organiziramo pa tudi oglede pustovanj, oglede starodavnih gradov, potovanj z ladjo po rekah Evrope in podobno.
Pri nas so vam na voljo različne vstopnice za kulturne in glasbene storitve, organiziramo pa vam tudi poslovna potovanja in šolske ekskurzije.

Za več dodatnih informacij pa se oglasite v naši poslovalnici na Celovški cesti 69 v Ljubljani ali na sedežu agencije.

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si