Dodaj svoje podjetje
Hotel Creina, družba za hotelirstvo, gostinstvo in turizem d.o.o.

Hotel Creina, družba za hotelirstvo, gostinstvo in turizem d.o.o.


Koroška cesta 5, 4000 Kranj

4 star hotel in Ljubljana |

If you are looking for a 4 star hotels in Ljubljana or just outside, that are comfortable and affordable, search for the Hotel Creina d.o.o.

The Hotel Creina is perfect accommodation for a break in the heart of Slovenia. At your doorstep it offers urban city life on one side and beutiful countrside on the other. 

4-star-hotels-in-ljubljana_6

4 star hotel in Ljubljana

As one of the 4 stars hotels in Ljubljana we will make your stay will be extra special. Hotel Creina is offering visitors numerous events, activites, sights and possibilities for relaxation in 87 rooms, equipped with private bathroom with shower, telephone, mini bar and TV.

For gourmet enjoyment visit Creina restaurant and café, while events, gatherings and business meetings can be held in our congress hall. 

The hotel also features a beautiful terrace and has its own parking lot. If you are searching for the best 4 star hotels in Ljubljana, you are always welcome to stay with us. 

For additional info and bookings please contact us!

Ste naveličani podivjanega ritma mesta in stresnega vsakdana? Si želite oddiha v mirnem in umetniško navdahnjenem okolju, kjer se boste sprostili in nabrali novih moči v estetsko opremljenih sobah z vso tehnologijo, ki jo potrebujete?

V hotelu CREINA vam nudimo nastanitev v klasičnih in prilagojenih sobah v stavbi, ki je delo znamenitega slovenskega arhitekta Edvarda Ravnikarja.

Poleg prenočišč si pa pri nas lahko privoščite tudi gurmanske večere v restavraciji in kavarni, kjer vam postrežemo okusu in očesu privlačne jedi in koktejle.

Za vse tiste, ki se pa tudi na oddihu ne morejo odpovedati službi, imamo na voljo kongresno dvorano in poslovna kosila. Želite predstaviti nov projekt poslovnim partnerjem ali samo povezati že obstoječo ekipo? Izkoristite možnosti, ki vam jih ponujamo in si privoščite poslovno obarvan konec tedna, ki ga v podjetju še dolgo ne bodo pozabili.

Med našo barvito ponudbo pa najdete še odličen prostor za poroko, saj imate v hotelu Creina tako vse na enem mestu. Mladoporočenca preživita prvo poročno noč v okusno opremljenem apartmaju, nudimo pa tudi možnost prenočitve svatov, če postane noč predolga.

Za vse morebitne rezervacije ali dodatna vprašanja smo vam na voljo preko emaila ali telefonske številke (recepcija), z veseljem bomo poskrbeli za vas. Vabljeni!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si